LG K10 ekran kırılması

yrfann

Megapat
Daha fazla  
Telefonumu cebimden çıkartırken yaklaşık 1,40 metre yükseklikten düşürdüm, sol alt köşesi vurmasına rağmen ekranda beyaz kırıklar oluştu. Fotoğrafını da koyacağım ki iyice inceleyebilesiniz. Her neyse dokunmatiğim de belirli bir problem yok fakat tekrar düşerse LCD zarar görür diye korkuyorum. Değişim sadece ön cam mı olacak yoksa ekran tamamen mi değiştirilecek ? Bir de ortalama ne kadar sürer ?

IMG-20170831-WA0017[1].jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar bugün babamın tanıdığı birisinde telefonu 250 tl karşılığında yaptırdım ekran ara sıra kapanıp geliyor bir de aklıma takıldı acaba telefonun garantisi gitti mi ? Gittiyse root işlemlerine başlayacağım da.

Selamlar bugün babamın tanıdığı birisinde telefonu 250 tl karşılığında yaptırdım ekran ara sıra kapanıp geliyor bir de aklıma takıldı acaba telefonun garantisi gitti mi ? Gittiyse root işlemlerine başlayacağım da.
Çok büyük ihtimal gitmiştir çünkü parça değişimi yapmışsınız. Ama keşke yaptırmasaydınız. Sorunlar geldikçe gelir hep.

Teşekkürler şunu da sormadan edemeyeceğim acaba bu yazılımsal bir sorun mu yoksa ekrandan ötürü mü ? Ekranın ara sıra kapanması. Kapandığı sırada dokunmatiği de kesiyor fakat bu önceden de oluyordu galiba yazılımsal bir problem. Yine de akıl akıldan üstündür.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı