Can Varol Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2018 #1 Merhabalar LG K10 LTE modeline sahip telefonu kullanıyorum fakat telefonum aşırı şekilde ısınma sorunu var. Sorum şu bu sorun sadece benim telefonda mı var yoksa LG K10 LTE modeline sahip bütün telefonlar bu soruna sahip ? Bu sorunun herhangi bir çözümünü bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.
Merhabalar LG K10 LTE modeline sahip telefonu kullanıyorum fakat telefonum aşırı şekilde ısınma sorunu var. Sorum şu bu sorun sadece benim telefonda mı var yoksa LG K10 LTE modeline sahip bütün telefonlar bu soruna sahip ? Bu sorunun herhangi bir çözümünü bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2018 #2 Isınmadan kaynaklı performans sorunları yaşıyor musun? Isınma sorunu yaşıyorsan direkt garanti ile görüşmelisin, başka bir çözümü yok.
Isınmadan kaynaklı performans sorunları yaşıyor musun? Isınma sorunu yaşıyorsan direkt garanti ile görüşmelisin, başka bir çözümü yok.
Can Varol Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2018 #3 Anladım.Gözle görülür bir performans düşüklüğü görmedim . Artık çok sinir bozucu olmaya başladı cpu nun denk gelen yerde ekrana dokunmuyorum.
Anladım.Gözle görülür bir performans düşüklüğü görmedim . Artık çok sinir bozucu olmaya başladı cpu nun denk gelen yerde ekrana dokunmuyorum.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2018 #4 Isınma olunca ekranda sapıtmalar oluyor mu?
Can Varol Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2018 #5 Hayır.Cpu ısısından dolayı şuana kadar ekranda yada telefonda bir problem görmedim.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2018 #6 Performans düşüklüğü yoksa ve ekranda sorun yoksa kullanmaya devam et. Bu attığın değerler yük altındaki değerler mi, boştaki değerler mi?
Performans düşüklüğü yoksa ve ekranda sorun yoksa kullanmaya devam et. Bu attığın değerler yük altındaki değerler mi, boştaki değerler mi?
Can Varol Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2018 #7 Yük altında değerler. Bu da telefon boşta iken ısı değerleri.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2018 #8 Boştaki değerler normal, yük altındaki değerlerde çok aşırı değil. G2 kullanırken ağır grafikli oyunlarda 80 derecenin üstüne çıkıyordu bende. Şarjdayken telefonu zorlama yalnız, ekran sararmaları meydana gelebilir.
Boştaki değerler normal, yük altındaki değerlerde çok aşırı değil. G2 kullanırken ağır grafikli oyunlarda 80 derecenin üstüne çıkıyordu bende. Şarjdayken telefonu zorlama yalnız, ekran sararmaları meydana gelebilir.
Can Varol Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2018 #9 Anladım yardımların için teşekkürler.Zaten şarjda telefonla uğraşma taraftarı değilimdir.Hem batarya zarar görüyor hem telefonu boşa zorlamış oluyorsun.
Anladım yardımların için teşekkürler.Zaten şarjda telefonla uğraşma taraftarı değilimdir.Hem batarya zarar görüyor hem telefonu boşa zorlamış oluyorsun.