LG K10 LTE [K430] Root Atılmıyor

Can Varol

Hectopat
Daha fazla  
LG K10 marka modeli telefona sahibim ve bu telefonu rootlamak istiyorum fakat ne yaptıysam rootlayamadım. İlk başta KingRoot ve KingoRoot gibi programlarla rootlamayı denedim fakat sonuç başarısız. Daha sonra Technopat da açılan LG K430 rootlama rehberinde yararlanarak ilk başta bootloader kilidini açtım daha sonra ADB üzerinden recovery flashlamayı denediğimde"too large files"hatasını aldığım için flashlayamadım. Daha sonra normal KingRoot ve KingoRoot gibi programaları tekrardan denememe rağmen yine başarısız.

Nasıl rootlayacağım hakında fikir verirseniz çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ADB üzerinden recovery flaşlamayın. Telefonu "Fastboot" moduna alıp;
"fastboot boot recovery.img" yazın. Recovery.img kısmına kendi recovery imajınızı yazın. Telefon açılışta recovery ile başlayacaktır. Daha sonra telefonu bilgisayara bağlayın. Magisk ve kullandığınız recoveryin flaşlanabilir ziplerini indirin. Daha sonra normal flaşlama ile recovery üzerinden hem recovery zipini hem de Magisk'i flaşlayın. Recovery olarak PBRP (Pitchblack Recovery Project) öneririm, OTA güncellemeleri için yamaları v.s var. Ayrıca kendi root atabiliyor. (Magisk) Anlamadıysanız, daha ayrıntılı anlatabilirim.

Bu arada telefonun stok recoveryini kullanmak isterseniz, recovery zipini indirmenize gerek yok. Bu arada yedek alın, recovery şifre sorabilir. Root attıktan sonra recoveryin şifre sormaması için encrypt yaması yapın. Pitchblack root attıktan sonra otomatik yapyor. ;)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı