Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2020 #21 tlhxyz dedi: Evet, direkt zip dosyası atılıp yüklenecek. Genişletmek için tıkla... Tekrardan nasıl atabilirim. Telefonu kapatıp açmam mı gerekli?
tlhxyz dedi: Evet, direkt zip dosyası atılıp yüklenecek. Genişletmek için tıkla... Tekrardan nasıl atabilirim. Telefonu kapatıp açmam mı gerekli?
tlhxyz Hectopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 545 Çözümler 7 23 Şubat 2020 #22 Lazoğlu61 dedi: Tekrardan nasıl atabilirim. Telefonu kapatıp açmam mı gerekli? Genişletmek için tıkla... TWRP menüsündeyken istediğiniz gibi veri aktarımı yapabiliyor olmanız gerekiyor.
Lazoğlu61 dedi: Tekrardan nasıl atabilirim. Telefonu kapatıp açmam mı gerekli? Genişletmek için tıkla... TWRP menüsündeyken istediğiniz gibi veri aktarımı yapabiliyor olmanız gerekiyor.
Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2020 #23 tlhxyz dedi: TWRP menüsündeyken istediğiniz gibi veri aktarımı yapabiliyor olmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Şuan bilgisayara bağlı telefon fakat gözükmüyor. Kabloyu yeniden mi çıkarıp takayım?
tlhxyz dedi: TWRP menüsündeyken istediğiniz gibi veri aktarımı yapabiliyor olmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Şuan bilgisayara bağlı telefon fakat gözükmüyor. Kabloyu yeniden mi çıkarıp takayım?
tlhxyz Hectopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 545 Çözümler 7 23 Şubat 2020 #24 Lazoğlu61 dedi: Şuan bilgisayara bağlı telefon fakat gözükmüyor. Kabloyu yeniden mi çıkarıp takayım? Genişletmek için tıkla... İlginç. Deneyin bakalım.
Lazoğlu61 dedi: Şuan bilgisayara bağlı telefon fakat gözükmüyor. Kabloyu yeniden mi çıkarıp takayım? Genişletmek için tıkla... İlginç. Deneyin bakalım.
Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2020 #25 tlhxyz dedi: İlginç. Deneyin bakalım. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat bilgisayarda gözükmüyor. Telefonu yeniden başlattım tüm işlemleri geri tekrar yapacağım. Bu sefer Zip şeklinde atacağım telefon hafızasına. Son düzenleme: 23 Şubat 2020
tlhxyz dedi: İlginç. Deneyin bakalım. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat bilgisayarda gözükmüyor. Telefonu yeniden başlattım tüm işlemleri geri tekrar yapacağım. Bu sefer Zip şeklinde atacağım telefon hafızasına.
tlhxyz Hectopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 545 Çözümler 7 24 Şubat 2020 #26 Maça dalmışım foruma bakamadım. Son durum nedir?
Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2020 #27 tlhxyz dedi: Maça dalmışım foruma bakamadım. Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Son durum telefon LG logosunda kalıyor Şimdi onu düzeltmeye çalışıyorum.
tlhxyz dedi: Maça dalmışım foruma bakamadım. Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Son durum telefon LG logosunda kalıyor Şimdi onu düzeltmeye çalışıyorum.
tlhxyz Hectopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 545 Çözümler 7 24 Şubat 2020 #28 Olmazsa akşam Teamviewer ile deneyebiliriz.
Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2020 #29 tlhxyz dedi: Olmazsa akşam Teamviewer ile deneyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Çok iyi olur teşekkür ederim.
tlhxyz dedi: Olmazsa akşam Teamviewer ile deneyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Çok iyi olur teşekkür ederim.
tlhxyz Hectopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 545 Çözümler 7 24 Şubat 2020 #30 Haber bekliyorum. Discord varsa tlhxyz#3417 ekleyin. Forumda zor oluyor.