Yunus Şanlan Hectopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2018 #1 Telefonu aylardır hiçbir şekilde rootlayamadım. Gelmiş geçmiş bütün root programlarını denedim ama olmuyor. Rootlanmamasının bildiğim en büyük sebebi telefondaki Androidin bu gibi işlere karşı yamalı olması. Yamalı olmasından dolayı rootlanmıyor. Android: 7.0 LG Stylus 2 K520TR Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2018
Telefonu aylardır hiçbir şekilde rootlayamadım. Gelmiş geçmiş bütün root programlarını denedim ama olmuyor. Rootlanmamasının bildiğim en büyük sebebi telefondaki Androidin bu gibi işlere karşı yamalı olması. Yamalı olmasından dolayı rootlanmıyor. Android: 7.0 LG Stylus 2 K520TR
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 20 Ocak 2018 #2 Elinizdeki Türkiye modeli. Bunun için bildiğim kadarıyla Bootloader kilidini açan resmi bir uygulama eklenmedi. O yüzden şimdilik zorlamanızı önermem.
Elinizdeki Türkiye modeli. Bunun için bildiğim kadarıyla Bootloader kilidini açan resmi bir uygulama eklenmedi. O yüzden şimdilik zorlamanızı önermem.