KRMS38
Femtopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Acer Aspire 5750G Laptop
*HP 240GB SSD
*Geforce 610M Ekran Kartı
*Intel Core i3-2350M 2.30GHz İşlemci
*8GB DDR3 Ram
*bolca merak :)
Merhaba. Öncelikle forumunuzda daha yeniyim (hesabı çok önceden açmıştım), bu ilk konum olacak. Benim LG l bello adlı bir cihazım vardı. Bu cihaz Android 5.X. X çalıştırıyordu. Ben buna Android 4.X. X stock ROM'u kurmaya karar verip Android 4.X. X stock ROM'unu kurdum (çünkü Android 5 kastırıyordu). Sonra bazı programlar desteklemeyince geri Android 5 stock ROM'un geri dönmeye karar verdim. Ancak Micro USB kablomda temassızlık vardı ve benim ayağım ona değince kablo kesildi. Tekrar açmaya çalıştım ancak ekrana LG logosu bile gelmedi. Sadece gri ekranda kaldım (bataryayı çıkarmadan kapanmıyor). Ne açılıyor, ne bir uyarı veriyor, ne de recovery moda giriyor. Sadece Fastboot moda giriyor ve onda ekranın sol alt köşesinde Fastboot mode yazıyor. ADB Tools üzerinden recovery falan flaşlamayı denedim ancak olmadı. Telefon unlock edilmemiş. Unlock etmeye çalıştım, o da etki etmedi. Ancak cihaz kapalıyken Linux bir PC'ye bağlayınca "MTK9xxxxx bootloader" diye bir aygıt geliyor, geri gidiyor ve döngüye giriyor. Bu cihazı nasıl düzeltebilirim? Fikrinizden emin değilseniz bile yazın, işe yarmazsa bile öğrenelim 
Son düzenleyen: Moderatör: