Bedirhan Bulsun Hectopat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2015 #1 Root için yardımcı olacak varmı çok lazim
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 15 Mart 2015 #2 Towelroot ile Root atmayı dener misin? Towelroot Kullanarak Root Atma Rehberi! | Technopat Sosyal Olmazsa Kingo Root programını dener misin?
Towelroot ile Root atmayı dener misin? Towelroot Kullanarak Root Atma Rehberi! | Technopat Sosyal Olmazsa Kingo Root programını dener misin?
Bedirhan Bulsun Hectopat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2015 #3 Birisi dedi: Towelroot ile Root atmayı dener misin? Towelroot Kullanarak Root Atma Rehberi! | Technopat Sosyal Olmazsa Kingo Root programını dener misin? Genişletmek için tıkla... Towelroot demedim çok önceden bütün kodlarıyla yazmayı unuttum kusura bakmayın kingoyu deniyecegim Kingo root u da denedim desteklemiyor bula bildiğim yöntemleri denedim yapamadim
Birisi dedi: Towelroot ile Root atmayı dener misin? Towelroot Kullanarak Root Atma Rehberi! | Technopat Sosyal Olmazsa Kingo Root programını dener misin? Genişletmek için tıkla... Towelroot demedim çok önceden bütün kodlarıyla yazmayı unuttum kusura bakmayın kingoyu deniyecegim Kingo root u da denedim desteklemiyor bula bildiğim yöntemleri denedim yapamadim