N naci_abaz Hectopat Katılım 12 Aralık 2015 Mesajlar 2 2 Ocak 2016 #1 Merhabalar 1. Problem TV den YouTube den film izlemek işkence çünkü film sürekli donuyor ama tablet PC telefondan donmafan izleyebiliyorum bunun nedeni ne olabilir? 2. Problem TV nin smartini kullanacağım zaman sürekli kullanıcı sözleşmesi istiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2016
Merhabalar 1. Problem TV den YouTube den film izlemek işkence çünkü film sürekli donuyor ama tablet PC telefondan donmafan izleyebiliyorum bunun nedeni ne olabilir? 2. Problem TV nin smartini kullanacağım zaman sürekli kullanıcı sözleşmesi istiyor.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 3 Ocak 2016 #2 Smart TV'lerin geneli bu durumda. WebOS tabanlı TV'lerde nispeten durum düzeldi diye hatırlıyorum. HTPC tarzı bir sistem kurmanız şart. naci_abaz dedi: 2. Problem TV nin smartini kullanacağım zaman sürekli kullanıcı sözleşmesi istiyor. Genişletmek için tıkla... Bunu kabul etmeniz gerek.
Smart TV'lerin geneli bu durumda. WebOS tabanlı TV'lerde nispeten durum düzeldi diye hatırlıyorum. HTPC tarzı bir sistem kurmanız şart. naci_abaz dedi: 2. Problem TV nin smartini kullanacağım zaman sürekli kullanıcı sözleşmesi istiyor. Genişletmek için tıkla... Bunu kabul etmeniz gerek.