N nuru46 Hectopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #1 Monitör LG Merhaba, LG monitörüm var IPS 144Hz daha 2, 3 ay olmadı ekran kartından kaynaklı problem sanıyordum ama değilmiş. Garantiye göndermeden önce ne yapabilirim?
Merhaba, LG monitörüm var IPS 144Hz daha 2, 3 ay olmadı ekran kartından kaynaklı problem sanıyordum ama değilmiş. Garantiye göndermeden önce ne yapabilirim?
EREN ARCAN Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 60 20 Ekim 2023 #4 Biraz baktım ama kronik bir arızası yok sanırım kullanıcı yorumları vs. en iyisi garantideyken bir an önce servise yollamak.
Biraz baktım ama kronik bir arızası yok sanırım kullanıcı yorumları vs. en iyisi garantideyken bir an önce servise yollamak.
N nuru46 Hectopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #5 EREN ARCAN dedi: Biraz baktım ama kronik bir arızası yok sanırım kullanıcı yorumları vs. en iyisi garantideyken bir an önce servise yollamak. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
EREN ARCAN dedi: Biraz baktım ama kronik bir arızası yok sanırım kullanıcı yorumları vs. en iyisi garantideyken bir an önce servise yollamak. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.