delta17

Picopat
Daha fazla  
Monitör
LG UltraGear 24GN65R-B 23.8 inç 1ms.
Arkadaşlar LG bir monitörüm var ve monitör kendi kendine ekran parlaklığı 100 olmasına rağmen parlaklığını kısıyor ama 100'den aşağı almıyor bakıyorum yine yüz ama parlaklık düşüyor ve bu karanlık ortamlarda oluyor. Oyunda karanlık bir ortamdaysam ya da odam karanlıksa oluyor bir türlü çözemedim monitörün kendi menüsünde de öyle bir seçenek yok. Yardımcı olur musunuz?
Monitör modeli: LG UltraGear 24GN65R-B 23.8 inç 1ms.

Bu makaleye bir göz atıp söylediği ayarları kontrol eder misin?
Screenshot_20250915_181330_Gallery.jpg
Teşekkür ederim siteye baktım problemin de neden kaynaklandığını öğrendim DFC ve SES diye bir ayar yüzünden miş ama bunlara erişemiyorum neden erişemiyorum.

HDR açık mı? Monitör ayarlarından kapatılıyor.
Hdr açık da onunla ne alakası var ki

Erişemiyorum derken, panelde ayarı görüyorsunuz ama onların değerlerini mi değiştiremiyorsunuz yoksa panelde bu ayarlar yok mu?

Attığınız fotoğrafa göre var, erişememenizin sebebi HDR'ın açık olması, ayarlardan kapattıktan sonra tekrar deneyin.

Eki Görüntüle 2574519
Teşekkür ederim siteye baktım problemin de neden kaynaklandığını öğrendim DFC ve SES diye bir ayar yüzünden miş ama bunlara erişemiyorum neden erişemiyorum.

Hdr açık da onunla ne alakası var ki
Hdr kullandım bendede aynı sorun vardı kapatarak çözüm sorunumu.

Erişemiyorum derken, panelde ayarı görüyorsunuz ama onların değerlerini mi değiştiremiyorsunuz yoksa panelde bu ayarlar yok mu?

Attığınız fotoğrafa göre var, erişememenizin sebebi HDR'ın açık olması, ayarlardan kapattıktan sonra tekrar deneyin.
Anladım çok teşekkür ederim.

Hdr kullandım bendede aynı sorun vardı kapatarak çözüm sorunumu.
Çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı