A ArdaDemirci Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 205 Çözümler 2 24 Ocak 2021 #1 Sabah uyandığımda bilgisayarı açmaya çalıştım. Kasa çalışıyor ancak monitöre no signal entering the Power saving mode shortly yazısı çıkıyor. Çözümü ne olabilir?
Sabah uyandığımda bilgisayarı açmaya çalıştım. Kasa çalışıyor ancak monitöre no signal entering the Power saving mode shortly yazısı çıkıyor. Çözümü ne olabilir?
Çözüm A A ArdaDemirci 24 Ocak 2021 Vavien. dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Ya kabloda ya da fişte sıkıntı vardı sanırım. Bilgisayarın ana kablosunun fişini çıkarıp takınca düzeldi.
Vavien. dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Ya kabloda ya da fişte sıkıntı vardı sanırım. Bilgisayarın ana kablosunun fişini çıkarıp takınca düzeldi.
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 24 Ocak 2021 #2 Monitörün tuşuna basın. Input kısmı var oraya gelin ve orada hangi girişi kullanıyorsanız onu seçin. Artı 0 Eksi
KS KS A ArdaDemirci Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 205 Çözümler 2 24 Ocak 2021 #3 Kayra Temel dedi: Monitörün tuşuna basın. Input kısmı var oraya gelin ve orada hangi girişi kullanıyorsanız onu seçin. Genişletmek için tıkla... HDMI1 kullanıyorum orada da öyle yazıyor orada bir sıkıntı yok yani. Artı 0 Eksi
Kayra Temel dedi: Monitörün tuşuna basın. Input kısmı var oraya gelin ve orada hangi girişi kullanıyorsanız onu seçin. Genişletmek için tıkla... HDMI1 kullanıyorum orada da öyle yazıyor orada bir sıkıntı yok yani.
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 24 Ocak 2021 #4 ArdaDemirci dedi: HDMI1 kullanıyorum orada da öyle yazıyor orada bir sıkıntı yok yani. Genişletmek için tıkla... Monitör modeli nedir? Artı 0 Eksi
ArdaDemirci dedi: HDMI1 kullanıyorum orada da öyle yazıyor orada bir sıkıntı yok yani. Genişletmek için tıkla... Monitör modeli nedir?
KS KS A ArdaDemirci Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 205 Çözümler 2 24 Ocak 2021 #5 Kayra Temel dedi: Monitör modeli nedir? Genişletmek için tıkla... LG 24" 24GL600F-B Artı 0 Eksi
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 24 Ocak 2021 #6 ArdaDemirci dedi: LG 24" 24GL600F-B Genişletmek için tıkla... Bağlantı kablosunu çıkarıp takmayı deneyin. Kasa girişinde veya monitör girişinde tam oturmamış olabilir. Artı 0 Eksi
ArdaDemirci dedi: LG 24" 24GL600F-B Genişletmek için tıkla... Bağlantı kablosunu çıkarıp takmayı deneyin. Kasa girişinde veya monitör girişinde tam oturmamış olabilir.
KS KS A ArdaDemirci Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 205 Çözümler 2 24 Ocak 2021 #7 Kayra Temel dedi: Bağlantı kablosunu çıkarıp takmayı deneyin. Kasa girişinde veya monitör girişinde tam oturmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Tüm monitör ve kasa kablolarını çıkarıp taktım. Sorun düzelmedi. Artı 0 Eksi
Kayra Temel dedi: Bağlantı kablosunu çıkarıp takmayı deneyin. Kasa girişinde veya monitör girişinde tam oturmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Tüm monitör ve kasa kablolarını çıkarıp taktım. Sorun düzelmedi.
Mogwaii Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 404 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #8 Kablo girişlerini kontrol edin. Artı 0 Eksi
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 24 Ocak 2021 #9 ArdaDemirci dedi: Tüm monitör ve kasa kablolarını çıkarıp taktım. Sorun düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Kabloda sorun olabilir mi? Artı 0 Eksi
ArdaDemirci dedi: Tüm monitör ve kasa kablolarını çıkarıp taktım. Sorun düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Kabloda sorun olabilir mi?
KS KS A ArdaDemirci Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 205 Çözümler 2 24 Ocak 2021 #10 Kayra Temel dedi: Kabloda sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Farklı kablo olmadığı için deneyemiyorum ama pek sanmıyorum. Yeni çünkü ve bu olay bilgisayarı kapattıktan sonra oldu. Bir anda olmadı yani Mogwaii dedi: Kablo girişlerini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Çıkarıp taktım hepsini düzelmedi. Sorunu çözdüm. Yazan arkadaşlara teşekkürler. Artı 0 Eksi
Kayra Temel dedi: Kabloda sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Farklı kablo olmadığı için deneyemiyorum ama pek sanmıyorum. Yeni çünkü ve bu olay bilgisayarı kapattıktan sonra oldu. Bir anda olmadı yani Mogwaii dedi: Kablo girişlerini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Çıkarıp taktım hepsini düzelmedi. Sorunu çözdüm. Yazan arkadaşlara teşekkürler.