W wildrage Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar, selam. İkinci monitörümde "Power saving mode" hatası alıyorum. Her şeyi yaptım ama hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Yardımcı olabilecek var mı? Monitörün markası LG.
Arkadaşlar, selam. İkinci monitörümde "Power saving mode" hatası alıyorum. Her şeyi yaptım ama hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Yardımcı olabilecek var mı? Monitörün markası LG.
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.195 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #2 Montörün kablo çıkışı doğru seçtiğinize emin misiniz? Monitörün menüsünden seçin.
W wildrage Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #3 Spade427 dedi: Montörün kablo çıkışı doğru seçtiğinize emin misiniz? Monitörün menüsünden seçin. Genişletmek için tıkla... Tek giriş zaten hem ekran açılmadığı için seçemiyorum.
Spade427 dedi: Montörün kablo çıkışı doğru seçtiğinize emin misiniz? Monitörün menüsünden seçin. Genişletmek için tıkla... Tek giriş zaten hem ekran açılmadığı için seçemiyorum.