G GodOfSakat Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #1 Monitörümün markası LG, bilgisayarı her açtığımda ekrana Power saving mode isimli bir uyarı çıkıyor ardından ise monitörüm kapanıyor. Mouse ve klavyede çalışmadığı için hiçbir şey yapamıyorum. Çözümü var mıdır?
Monitörümün markası LG, bilgisayarı her açtığımda ekrana Power saving mode isimli bir uyarı çıkıyor ardından ise monitörüm kapanıyor. Mouse ve klavyede çalışmadığı için hiçbir şey yapamıyorum. Çözümü var mıdır?
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #2 Monitörün bağlı olduğu kabloları kontrol edin.
G GodOfSakat Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #3 ferr dedi: Monitörün bağlı olduğu kabloları kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bütün kablolara baktım bağlı olmayan yok, hatta hepsini biraz daha ittirdim, hala açılmadı.
ferr dedi: Monitörün bağlı olduğu kabloları kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bütün kablolara baktım bağlı olmayan yok, hatta hepsini biraz daha ittirdim, hala açılmadı.
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #4 GodOfSakat dedi: Bütün kablolara baktım bağlı olmayan yok, hatta hepsini biraz daha ittirdim, hala açılmadı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına bağlı olanlara da bakın, ekran kartını biraz ittirin, belki yerinden çıkmıştır.
GodOfSakat dedi: Bütün kablolara baktım bağlı olmayan yok, hatta hepsini biraz daha ittirdim, hala açılmadı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına bağlı olanlara da bakın, ekran kartını biraz ittirin, belki yerinden çıkmıştır.
G GodOfSakat Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #5 ferr dedi: Ekran kartına bağlı olanlara da bakın, ekran kartını biraz ittirin, belki yerinden çıkmıştır. Genişletmek için tıkla... Çıkarıp taktım geri ama hala kapalı.
ferr dedi: Ekran kartına bağlı olanlara da bakın, ekran kartını biraz ittirin, belki yerinden çıkmıştır. Genişletmek için tıkla... Çıkarıp taktım geri ama hala kapalı.
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #6 GodOfSakat dedi: Çıkarıp taktım geri ama hala kapalı. Genişletmek için tıkla... Kablo değiştirme imkanınız varsa başka kablo ile dener misiniz?
GodOfSakat dedi: Çıkarıp taktım geri ama hala kapalı. Genişletmek için tıkla... Kablo değiştirme imkanınız varsa başka kablo ile dener misiniz?
G GodOfSakat Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #7 ferr dedi: Kablo değiştirme imkanınız varsa başka kablo ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok.
ferr dedi: Kablo değiştirme imkanınız varsa başka kablo ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok.
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #8 Ramleri çıkarıp takmayı da deneyebilirsiniz, ekran kartını da aynı şekilde. Kabloların oturduğundan emin olun.
Ramleri çıkarıp takmayı da deneyebilirsiniz, ekran kartını da aynı şekilde. Kabloların oturduğundan emin olun.
G GodOfSakat Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #9 ferr dedi: Kablo değiştirme imkanınız varsa başka kablo ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok ferr dedi: RAM'leri çıkarıp takmayı da deneyebilirsiniz, ekran kartını da aynı şekilde. Kabloların oturduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... RAM'i çıkarıp takıp yeniden yazacağım. ferr dedi: Ramleri çıkarıp takmayı da deneyebilirsiniz, ekran kartını da aynı şekilde. Kabloların oturduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... Takıp farklı bi yere taktım ama hala aynı sonuç Son düzenleme: 15 Nisan 2023
ferr dedi: Kablo değiştirme imkanınız varsa başka kablo ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok ferr dedi: RAM'leri çıkarıp takmayı da deneyebilirsiniz, ekran kartını da aynı şekilde. Kabloların oturduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... RAM'i çıkarıp takıp yeniden yazacağım. ferr dedi: Ramleri çıkarıp takmayı da deneyebilirsiniz, ekran kartını da aynı şekilde. Kabloların oturduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... Takıp farklı bi yere taktım ama hala aynı sonuç
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #10 Kablodan kaynaklıdır genelde, fiş falan da olabilir, fişi değiştirin.