wTolga Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #1 Monitör LG Ultragear 24gn60r-b Power is off in 5 minutes to save energy LG monitor uyarısı aldım. 5 dakika sonra ekran gitti monitörün herhangi bir yerinde tuş göremedim nasıl düzeltebilirim bunu? Neden çıkıyor ve cihaza bir şey olur mu?
Power is off in 5 minutes to save energy LG monitor uyarısı aldım. 5 dakika sonra ekran gitti monitörün herhangi bir yerinde tuş göremedim nasıl düzeltebilirim bunu? Neden çıkıyor ve cihaza bir şey olur mu?
BoomerGokhan Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #2 Kankam ayarlara gir ordan general de automatik standby var kapat onu
wTolga Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #3 BoomerGokhan dedi: Kankam ayarlara gir oradan general de automatik standby var kapat onu. Genişletmek için tıkla... Yaptım kardeşim eyvallah monitörün altında joystick varmış görmeyip sadece elleyebildiğim için vida sandım inceleme videolarından öğrendim.
BoomerGokhan dedi: Kankam ayarlara gir oradan general de automatik standby var kapat onu. Genişletmek için tıkla... Yaptım kardeşim eyvallah monitörün altında joystick varmış görmeyip sadece elleyebildiğim için vida sandım inceleme videolarından öğrendim.