Çözüldü LG MP59 monitör oyunlarda kendi kendine güç tasarrufu moduna giriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Varian Wrynn

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon RX590-AMD Ryzen 5 2600-GIGABYTE B450M-S2H-8X2 16GB DDR4 -
Monitör
LG MP59G
Monitörüm sadece oyun oynarken kendi kendine kapanıp "no signal, entering the Power saving mode shortly" şeklinde güç tasarrufuna alıyor. Benim şahsi fikrim ısınma yüzünden ama başka bir sebebi olabilir mi? Bilgisayarı kapatıp açmadan sorun düzelmiyor.

Çözüm
Isı değerleri nedir? Büyük ihtimalle yük altında ekran kartı kendini korumaya alıyor olabilir.
80 den sonrası sıkıntı zaten de. Görüntüyü ekran kartından değil de anakartta ki görüntü girişinden alıp deneme şansın var mı? Sorun PSU'da olabilir.
Aşırı ısınmadan dolayı ekran kartı sinyal yollamayı kesiyormuş. Bundan olduğu kanısına vardım, macunu yenileme vakti geldi sanıım.

Hocam macun yenileyince düzeldi mi aynı sorunu yaşıyorum?
Çok etkisi oldu fakat benim ekran kartım kronik ısınan bir kart kasanın da hava sirkülasyonu iyi değil maalesef bu yüzden yük altında tutmuyorum artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…