Arkadaşlar. Konuda belirttiğim gibi. 32 GB Nexus 5 almayı düşünüyorum. Güncelleme sıkıntısı olmasın, pek kasma yapmasın ( Diğer Android cihazlara göre ) ve stabil olsun. Root ile pek işim yok zaten güncelleme gelirse Root atmaya gerek kalmaz. Güncelleme sıkıntısından Root ya da Room yüklememe gerek kalmayacak bir cihaz istiyorum ( Geliştirici ROM' lar hariç ).
Bakın sevgili dostlar tam 6 aydır nexus5 kullanıyorum size tavsiye etmek için üyelik aldım.Arkadaş benimle beraber LG G2 aldı diğer note 3 aldı iki telefonda ısınıyor aksıyor tıksıyor ayrıca guncelleme gelecek mi diye bekliyolar(biri dayanamdı bastı root'u cygonenmod) Nexus banamısın demedi.full performans ve ayrıcalık .Tavsiye ederim.Lollipop'uda alıcak yakında mis...
@Latios Nexus 5 kullanıyordu. "Şarjı da biraz daha fazla dayansa çok iyi cihaz" diyordu. Ona da sorabilirsin kendisi güvenilirdir ve tarafsız yorum yapacaktır.
Alınır tabii. Hatta şu saatten sonra bir eski jenerasyondan sadece Nexus 5 alınır. 1100 liraya bu telefondan iyisi alınmaz. Yalnız şarj durumu felaket. Maksimum 3.5 saat ekran alınıyor. Ayrıca %90 oranında ekran panellerinde sıkıntı var. İps olmasına rağmen açılarda bozulma yapıyor.
Alınır tabii. Hatta şu saatten sonra bir eski jenerasyondan sadece Nexus 5 alınır. 1100 liraya bu telefondan iyisi alınmaz. Yalnız şarj durumu felaket. Maksimum 3.5 saat ekran alınıyor. Ayrıca %90 oranında ekran panellerinde sıkıntı var. İps olmasına rağmen açılarda bozulma yapıyor.