LG OLED C4 ekranın yarısı neredeyse tamamen karardı

Merhaba,

LG OLED55C4 model televizyonum çok az kullanmama rağmen bir anda, görselde parlaştığım gibi ekranın yarısı karardı. 3 ay önce aldığım ve çok fazla kullanmamama rağmen (1 ayı askerdeydim diğer zamanlar da işten dolayı pek açamıyorum) böyle bir sorun çıkardı. Normalde OLED'lerde burn-in'den korkuyordum ama böyle bir sorunun olacağını hiç tahmin etmemiştim.

Servis süreçleri de şu ana kadar çok kötüydü(iletişim olarak), servis telefonda laubali bir şekilde "OLED'lerde böyle şeyler(!) olabiliyor eğer sizin hatanızsa servis ücretini de alırız" gibi cümleler kurdu. Süreci buradan paylaşacağım, bu model alacaklar arkadaşların bilgilenmesi açısından değerli olduğunu düşünüyorum.

image0-2.jpg

Neredeyse 1 senedir uzun saatler boyunca CS3 modelini kullanıyorum. Böyle bir sıkıntı yok. Hatta cihaz OLED yanığı olmasın diye TV kapanınca bile arka planda bir şeyler yapıyor ki OLED yanığı oluşmasın diye. 3 ay gibi komik bir sürede kullanıcı hatası olması mümkün değil.
Zaten piyasadaki en iyi OLED TV markaları Samsung ve LG.

Olay ilginc bir hal almaya basladi, televizyon hala bozuk olarak duruyor... Servis talebi olusturduktan sonra beni arayan servis calisani uslupsuz bir sekilde sesini yukselterek konusmaya basladi. Ben de LG'yi arayarak baska bir ekip veya servisin yonlendirilmesini talep ettim ama 1 haftadir servis getirtemedim. Gercekten bu ulkede markalar yurt disinda yapmaya cesaret edemeyecekleri seyleri burada rahatlikla yapabiliyor, uzen taraf bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı