LG OLED TV önerisi

• Konuyu başlatan ctg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 316
Arkadaşlar selam

Bu modeli önerir misiniz yanma vesair problem yaşar mıyım?
Başka alternatif ne olabilir?

Mediamarkt
LG'nin tum OLED tvleri basarilidir, C serisi ve uzeri oneririm, G serilerinde 5 sene panel garantisi var diye duydum, C serisinde var mi bilmiyorum. B serileri vs de kotu degil basarili ama bence premium demek icin C uzerine cikmak lazim.

Arkadaşlar selam.

Bu modeli önerir misiniz yanma vesair problem yaşar mıyım?
Başka alternatif ne olabilir?

Mediamarkt

OLED yanmasını önleyici yazılımları varsa ve statik görüntülere karşı dikkatli kullanırsan sorun olacağını sanmıyorum. Gerçi bu TV 2024 model bunun OLED yanmasını önleyecek koruyucu yazılımları mutlaka vardır. Gayet güzel bir TV bu arada özellikleri. Ama almadan önce Max nit değerine de bakmanızı öneririm. Özellikle HDR içerikleri tüketirken yüksek kontrast geçişi ile muazzam görüntülü içerikler tüketebilirsiniz OLED panel ile.

OLED yanmasını önleyici yazılımları varsa ve statik görüntülere karşı dikkatli kullanırsan sorun olacağını sanmıyorum. Gerçi bu TV 2024 model bunun OLED yanmasını önleyecek koruyucu yazılımları mutlaka vardır. Gayet güzel bir TV bu arada özellikleri. Ama almadan önce Max nit değerine de bakmanızı öneririm. Özellikle HDR içerikleri tüketirken yüksek kontrast geçişi ile muazzam görüntülü içerikler tüketebilirsiniz OLED panel ile.
Katiliyorum hocam, yeni teknolojilerle baya minimuma indirildi, yine de sans isi tabii ki ama o goruntuye deger.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı