Bu model mini LED degil, Edge LED. Yani oldukca giris seviyesi bir arka aydinlatma turu.
Butceniz nedir?
Boyut olarak 65" 55" nasil bir sey istiyorsun?55 bin TL mümkünse LG tercih ediyorum.
Boyut olarak 65" 55" nasıl bir şey istiyorsun?
Hocam S90C ve S95B onerebilirim Samsung tarafindan.55 ilk tercihim hocam ama ikisi de olur. İzleme mesafem 2 metre 5 cm falan.
Hocam S90C ve S95b onerebilirim Samsung tarafindan.
Samsung 55S90C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart OLED TV Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 55S90C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart OLED TV fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 55S90C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart OLED TV özelliklerini incele, 49.877,77 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
LG tarafindan ise OLED C3 onerebilirim.
LG OLED55C34LA 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG OLED55C34LA 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG OLED55C34LA 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV özelliklerini incele, 51.843,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet, kendi mesajimda da sahsi olarak OLED tercih edecegimi belirtmistim, buna bagli olarak OLED onerdim. Evet, yanik kotu bir sey ama kullanima bagli. Duzgun kullanirsan bir problem olmaz. He boyle bir risk almak istemiyorum diyorsan Mini LED model de onerebilirim.Hocam almayı düşündüğüm LG CS3 EVO ile farkları nedir benim için kafaya taktığım en önemli şey yanık konusu. OLED onermissiniz yine.
Evet, kendi mesajimda da sahsi olarak OLED tercih edecegimi belirtmistim, buna bagli olarak OLED onerdim. Evet, yanik kotu bir şey ama kullanima bagli. Duzgun kullanirsan bir problem olmaz. He boyle bir risk almak istemiyorum diyorsan mini LED model de onerebilirim.
CS3'e bakmadim.
Samsung QN90C ve QN95C onerebilirim. LG'den onerim yok.Mini LED olarak ne önerirsiniz?
Ne kadar yandigina ve nasil yandigina bagli. Bazi yaniklar cok belli olmuyor ama yanik her turlu gozukebiliyor.Bir de bu yanıklar oluşursa TV seyrederken falan çok mu belli oluyor yoksa sadece yakinlasip bakınca mi gozukuyor.
Samsung QN90C ve QN95C onerebilirim. LG'den onerim yok.
Ne kadar yandigina ve nasıl yandigina bagli. Bazi yaniklar cok belli olmuyor ama yanik her turlu gozukebiliyor.