Günde 2 saat izlemekle yanacağını sanmam o kadar da değildir tabii. Ama Samsung'un kendi sitesinde dikkat edilmesi gereken konulardaki tavsiyeleri görünce biz TV'yi kullanacak mıyız yoksa TV'ye bakıcılık mı yapacağız anlamadım. Karar sizin tabii ben mesela uğraşamam acaba bir şey olacak mı diye TV mi izlenir? Bir zevkimiz var onu da strese kurban edemem.
Bir de OLED'in fazla abartıldığını düşünüyorum müsaadenizle linç yemeyeceksem
sanki standart LED ekranlarda sürekli ışık patlamaları, halelenmeleri oluyor da izlenemez hale geliyor.
Ya da neymiş siyahlar tam siyahmış bilmem ne, ben 14 yıllık LG LED TV kullanıyorum görüntüsünden halen oldukça memnunum, izlediğimiz içeriklerde ekran çok hızlı bir şekilde sürekli değişiyor zaten siz görüntülerdeki hızla değişen ufak kusurları fark etmiyorsunuz bile. Sürekli siyah bir ekranda gezen bir beyaz çizgiyi izleyip etrafında booming var mı, ışık dalgası var mı bunları izlemek gibi özel zevkleriniz yoksa bunların çok bir anlamı olmuyor aslında milyonlarca renk cümbüşü ekranda akarken.
Teknoloji konusunda fazla pimpirikli ve detaycı olunca işin zevki ikinci planda kalmaya başlıyor. Mesela benim hobim kaliteli müzik dinlemek (kendi çapımda odyofilim) ve epey bir kafa patlatıyorum bu konuda ama eskisi kadar müzik dinlemekten zevk alamıyorum bazen, lise üniversite yıllarında kasetlerden ya da dandik MP3 dosyalarından aldığım zevki bilmem kaç GB yer kaplayan bir dsd dosyasından alamayabiliyorum çünkü ekipmanı dinlemekten incelemekten müzik ikinci planda kalabiliyor
İyi de ekran yanması garanti kapsamına giriyor mu?