M melekce Hectopat Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Mart 2014 #31 Dediklerinin hepsini yaptim. Verdiğin bilgiler için çok sağol. Sayende telefonumu rootladim. İşimi çok kolaylaştirdin teşekkürler.. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2014
Dediklerinin hepsini yaptim. Verdiğin bilgiler için çok sağol. Sayende telefonumu rootladim. İşimi çok kolaylaştirdin teşekkürler..
kadikoylu1985 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 13 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2014 #32 Recep Baltaş dedi: LG Optimus 3D'nin güncel Android 2.3 sürümü için sonunda Root çözümü geldi. Dan Rosenberg bu defa da affetmedi... Yöntem çok basit: Öncelikle telefonunuzdan Geliştirme Modunu devreye sokun LG Android Sürücüsünü indirin ve kurun Optimus 3D'yi USB ile bilgisayara bağlayın Megatron'u indirip klasöre çıkarın ve run.bat dosyasını çalıştırın Arkanıza yaslanın. Telefon birkaç defa kapanıp açıldıktan sonra root edilmiş olacaktır Bizim örneğimizde telefonumuzda 20D Turkey ROM'u mevcuttu ve başarılı bir biçimde root oldu. Security Research by Dan Rosenberg Genişletmek için tıkla... Bir root bile yapamadım ya. Superone Click'le telefon Restart yapınca Superuser çıkacağı yerde Sudoku Challenge çıkıyor. Bir türlü rootlayamadım. Megatron'la da olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2014
Recep Baltaş dedi: LG Optimus 3D'nin güncel Android 2.3 sürümü için sonunda Root çözümü geldi. Dan Rosenberg bu defa da affetmedi... Yöntem çok basit: Öncelikle telefonunuzdan Geliştirme Modunu devreye sokun LG Android Sürücüsünü indirin ve kurun Optimus 3D'yi USB ile bilgisayara bağlayın Megatron'u indirip klasöre çıkarın ve run.bat dosyasını çalıştırın Arkanıza yaslanın. Telefon birkaç defa kapanıp açıldıktan sonra root edilmiş olacaktır Bizim örneğimizde telefonumuzda 20D Turkey ROM'u mevcuttu ve başarılı bir biçimde root oldu. Security Research by Dan Rosenberg Genişletmek için tıkla... Bir root bile yapamadım ya. Superone Click'le telefon Restart yapınca Superuser çıkacağı yerde Sudoku Challenge çıkıyor. Bir türlü rootlayamadım. Megatron'la da olmuyor.
E efem553 Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2016 #33 4.0.4 ics için root varmı şuan ?