E emrepalaz Hectopat Katılım 22 Ağustos 2012 Mesajlar 74 Yer istanbul Daha fazla Meslek fotoğrafçı 24 Aralık 2012 #11 Recep Baltaş dedi: ICS ama ben kullanıyorum ve çok sorunlu. Tavsiye etmiyorum. Yüklemesi 1 saat, beğenmezseniz geri dönmesi 2 saat Tam bir çile. Şimdi JellBean ROM'lar çıktı, onları takip ediyorum. Genişletmek için tıkla... Peki Recep bey ben nasıl yükleyebilirim.
Recep Baltaş dedi: ICS ama ben kullanıyorum ve çok sorunlu. Tavsiye etmiyorum. Yüklemesi 1 saat, beğenmezseniz geri dönmesi 2 saat Tam bir çile. Şimdi JellBean ROM'lar çıktı, onları takip ediyorum. Genişletmek için tıkla... Peki Recep bey ben nasıl yükleyebilirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 24 Aralık 2012 #12 Yüklemeyin. Yakında bir rehber yazarım düzgün bir ROM çıkınca. Koca bir günümü alıyor lanet telefona bi ROM atmak...
Yüklemeyin. Yakında bir rehber yazarım düzgün bir ROM çıkınca. Koca bir günümü alıyor lanet telefona bi ROM atmak...
E emrepalaz Hectopat Katılım 22 Ağustos 2012 Mesajlar 74 Yer istanbul Daha fazla Meslek fotoğrafçı 25 Aralık 2012 #13 Recep Baltaş dedi: Yüklemeyin. Yakında bir rehber yazarım düzgün bir ROM çıkınca. Koca bir günümü alıyor lanet telefona bi ROM atmak... Genişletmek için tıkla... Çok yorduk sizi. Teşekkür ederim. Çok merak ediyorum ICS ile Optimus 3D P920'yi. Güzel bir sistem olacağını düşünüyorum... Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2012
Recep Baltaş dedi: Yüklemeyin. Yakında bir rehber yazarım düzgün bir ROM çıkınca. Koca bir günümü alıyor lanet telefona bi ROM atmak... Genişletmek için tıkla... Çok yorduk sizi. Teşekkür ederim. Çok merak ediyorum ICS ile Optimus 3D P920'yi. Güzel bir sistem olacağını düşünüyorum...