LG Optimus g Almak için çok geç bir zaman mı ?

heisenberg1789

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Elektronik ve Haberleşme Mühendisi
Arkadaşlar merhaba.

Ben samsung galaxy note n7000 kullanıcısıyım. Ama artık telefonun boyutu çok canımı sıkmaya başladı ve değiştirme kararı aldım. Note da the hobbit ve clash of clans cok rahat bir şekilde çalıştırıyor. Keza sosyal ağ programlarıda öyle facebook instagram ve benzeri.

2 3 günden beri tel araştırıyorum. Lg optimus g e975 dikkatimi çekti. Aslında htc one alacağım ama oval hatlar sevmiyorum yuvarlatılmış köşeler ve arkasının oval olması... e975 tam istediğim bir telefon, benimde ihtiyaçlarımı karşılar diye umuyorum ama fikir alamadan da geçemeyeceğim.

Yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler...

Daha iyi telefonlara yönelebilirsin bence Optimus G dönemin gerisinde kaldı artık. Bütçen ne kadar bilmiyorum ama büyük boyutlu bir telefon istemiyorsan mutlaka Z1 Compact'a bak.

Note da eskidi ama benim işimi görüyor. Note un sadece boyutundan sıkıldım. Lg e975 donanım olarak benim telefondan kuvvetli ve 4.4.2 kitkat almış. Ben hala jelly bean deyim Maksimum 4.7 inch ekran istiyorum. Dediğim gibi teli çok kullanan bi insanda değilim sadece 2 tane oyun oynuyorum dediklerimi .. Sıkıntı cıkarır mı acaba ?

Lumia al o zaman bunların yerine. Daha uzun ömürlü olur. LG Optimus G KitKat'ı zor aldı yalnız.

Lumia'da hobbit yok maalesef düşünmedim değil. Bütçem yok o yüzden. Note'u verip üstüne en fazla 250 300 lira verebilirim. İkinci el alacağım zaten. Donanım olarak güzel bir telefon sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zenfone düşünmez misin ? Çok hafif ve tasarımı çok güzel. Boyutları da memnun edecektir seni.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır Asus düşünmüyorum. Bu telefon çok hoşuma gitti benim. Kadıköy'e gidip bir bakayım fiyatlara. Yardım için teşekkürler. Benim ihtiyacımı ve oynadığım oyunları kaldıracaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…