LG QNED81 alınır mı?

Agony07

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar nasıldır 18 bin TL'den veririm demiş vatan çalışanları iyi midir LG QNED81 55 inç 4K Smart TV | LG Türkiye qned81 55 inç 4K Smart TV55QNED816qa televizyonun bütün bilgileri bunlar yardımcı olur musunuz artıları nedir eksileri nedir uzun süre kullanılacak.

Çok güzel bir cihazdır. Görüntü kalitesi oled kadar olmasa da nanocell teknolojisi olduğu için olede yakın performans verir. Tek olumsuz özelliği dahili hoparlörleri. Volüm belli bir seviyeden sonra çatlama ve parazit oluyor. Harici ses sistemiyle kullanırsan gayet güzel. LG televizyonlar diğer markalara nazaran daha az arıza verir.

MiniLED IPS ve Quantum Dot... Gayet iyi diyebilirim. Hoparlör gibi konularda bilgim yok.

Aylardır mükemmel bir OLED TV vardı. Ciddi anlamda "bu fiyata nasıl satıyorlar" diye defalarca sorup geçmiştim. Bugün bakıyorum ki fiyatı yükselmiş. LG C1 48" olan 14.000₺, 55" olan 18.000₺ civarındaydı. Keşke birkaç ay önce almaya niyetlenmiş olsaydınız...

Hocam selam.
Ürünü aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum yorumunuzu merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…