D Disli61 Hectopat Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2016 #1 Merhaba, ben laptobumun Windows 7 driver'larını bulamadım. Görüntü parlaklığını açamıyorum. Klavyedeki FN tuşları ile diğer bazı tuşlar çalışmıyor. Sistem Windows 7 Ultimate 64 bit kuruludur. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2016
Merhaba, ben laptobumun Windows 7 driver'larını bulamadım. Görüntü parlaklığını açamıyorum. Klavyedeki FN tuşları ile diğer bazı tuşlar çalışmıyor. Sistem Windows 7 Ultimate 64 bit kuruludur. Yardımcı olursanız sevinirim.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Kasım 2016 #2 Windows 10'a geçin ve sürücüleri donanım kimlikleri ile web sitesinden güncelleyin. Donanım kimliklerini verirseniz sürücüleri biz de bulabiliriz.
Windows 10'a geçin ve sürücüleri donanım kimlikleri ile web sitesinden güncelleyin. Donanım kimliklerini verirseniz sürücüleri biz de bulabiliriz.