LG R590 Mavericks Install seçeneğini seçince restart ediyor

Baran Kutar

Hectopat
Suser image writer ile bootable mac os oluşturmaya çalışıyorum lakin suser flash belleğimi görmüyor,

Win32 disk manager ile yapmak istediğimde ise Raw uzantısını görmüyor, tüm dosyaları göster deyince gösteriyor. Yüklemeyi de yapıyorum ama, boot ettikten sonra yoncadan flash bellekten install seçeneğini seçince ekranda siyah yazılar akıp restart ediyor. O nedenle suse ile yapmayı denemek istedim ama o da flash belleğimi görmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerin nedir ?

Ekran kartı Nvidia Gforce GT230M, diğer özellikler aşağıdadır.

x7lr.jpg

- - - Güncellendi - - -

Win32 diks imager ile oluşturduğumda aşağıdaki konudaki arkadaşla aynı sorunla karşılaştım. O nedenle suser ile denemek istiyorum...

https://www.technopat.net/forum/mac...ericks-usb-den-boot-sonrasi-reset-sorunu.html

- - - Güncellendi - - -

Biraz araştırma yaptım flash belleğim windows to go olduğu için bu sorun oluyormuş, şimdi başka bir flash bellekle deneyeceğim.

Flash bellekle bir ilgisi yok. Sistem uyumsuzluğu olabilir. Chameleon ile dene bir de.

Öncelikle teşekkür ediyorum, Chameleon ile de boot ettim ama yine aynı şekilde ekranda siyah yazılar aktıktan sonra kuruluma geçmek yerine restart atıp windows a devam ediyor, ayrıca Niresh sürümünü indirip onu da denedim ama yine benzer bir sorunla karşılaştım,
aşağıdaki yazılar geldikten sonra restart atıyor.

i69x.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı