LG SJ3 model Soundbar'dan USB ile ses alınabilir mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar, soundbarımın arkasında 1 adet USB 1 adet jack girişi 1 adet de lazer kullanarak ses aldığım giriş mevcut. Ben çok anlamıyorum bu konudan jack girişinden ses almak istemiyorum çünkü çok kaliteli ses alamayacağımı düşünüyorum. Lazer girişinden ses almak için ses kartına ihtiyacım var o da yok bende. Geçenlerde bir adet USB kablo aldım (USB to USB ) bir ucunu ses sistemine bir ucunu da kasamın herhangi bir USB bölümüne takıp ses almayı denedim olmadı doğal olarak. Sizin bildiğiniz bir yöntem var mı? USB üzerinden ses almak mümkün mü?
USB linki;
trendyol.com/pd/oem/iki-ucu-erkek-usb-kablo-kablo-p-377370417?boutiqueId=61&merchantId=126621

Soundbar;
lg.com/tr/ses/lg-SJ3

Usb üzerinden ses aktaramazsınız ve ses kalitesi biraz kötüleşebilir. Jack ile çok iyi ses kalitesi alırsınız merak etmeyin. Bütün hi fi sistemler hala jack ile ses aktarımına devam ediyor. Çünkü ne coder var ne de decoder ses kalitesini etkileyen tek şey sizin alacağınız kablonun kalitesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…