bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 6 Aralık 2020 #1 LG Smart TV'im var evde. Bir de 16 GB USB var. Ben bu USB'ye Android atıp TV'de çalıştırabilir miyim? PC'ye Windows yüklemek gibi düşünün.
LG Smart TV'im var evde. Bir de 16 GB USB var. Ben bu USB'ye Android atıp TV'de çalıştırabilir miyim? PC'ye Windows yüklemek gibi düşünün.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #2 bir2bir3bir4 dedi: LG Smart TV'im var evde. Bir de 16 GB USB var. Ben bu USB'ye Android atıp TV'de çalıştırabilir miyim? PC'ye Windows yüklemek gibi düşünün. Genişletmek için tıkla... Bununla ilgili bir rehber görmüştüm sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bir2bir3bir4 dedi: LG Smart TV'im var evde. Bir de 16 GB USB var. Ben bu USB'ye Android atıp TV'de çalıştırabilir miyim? PC'ye Windows yüklemek gibi düşünün. Genişletmek için tıkla... Bununla ilgili bir rehber görmüştüm sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gabe Newell Kilopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #3 bir2bir3bir4 dedi: LG Smart TV'im var evde. Bir de 16 GB USB var. Ben bu USB'ye Android atıp TV'de çalıştırabilir miyim? PC'ye Windows yüklemek gibi düşünün. Genişletmek için tıkla... Smart TV Android'in sadece TV'lerde olan Android sürümüyle gelir zaten neden bunu yapmak istiyorsunuz?
bir2bir3bir4 dedi: LG Smart TV'im var evde. Bir de 16 GB USB var. Ben bu USB'ye Android atıp TV'de çalıştırabilir miyim? PC'ye Windows yüklemek gibi düşünün. Genişletmek için tıkla... Smart TV Android'in sadece TV'lerde olan Android sürümüyle gelir zaten neden bunu yapmak istiyorsunuz?
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 6 Aralık 2020 #4 Gabe Newell dedi: Smart TV Android'in sadece TV'lerde olan Android sürümüyle gelir zaten neden bunu yapmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... LG Android TV değil çünkü, WebOS kullanıyor.
Gabe Newell dedi: Smart TV Android'in sadece TV'lerde olan Android sürümüyle gelir zaten neden bunu yapmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... LG Android TV değil çünkü, WebOS kullanıyor.
bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 6 Aralık 2020 #5 rasgelekullanici35 dedi: Bununla ilgili bir rehber görmüştüm sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Burada cihaz alıyorlar fakat benim amacım kendi usbme Android kurup TV'de Boot etmek.
rasgelekullanici35 dedi: Bununla ilgili bir rehber görmüştüm sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Burada cihaz alıyorlar fakat benim amacım kendi usbme Android kurup TV'de Boot etmek.
aliican61 Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Devlet Memuru 1 Ekim 2023 #6 Hocam ne yaptınız bu sorunu?