LG Teknik Servisteyim

SnavS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar Lg g2 telefonumda dokunmatik ekran problemi oldu dokunmatik ara sira sapitiyor. Bende o sorunu videoya cektim geldim servise cihaz 15 gunluk. Servisdeki arkadas videoyu izledi ve video bu telefonami ait oda belli degil dedi ve o sorunu kendileri gormesi lazimmis. Bende bos bos o sorunla tekrar karsilasip buradaki elemanlara gostermek icin telefonda bos bos dolasiyorum ama bana sacma geldi. Ben simdi o sorun icin bos bos telefonlami ugrasicam elemana ne demem lazim yardim?

Sorun halen gelmedi basima, yazilim atalim deyip duruyor. Yazilimsal degil, donanimsal diyorum anlamiyor. Videoyu da izlediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekleme: sorun az once basima tekrar geldi ama videoya cekemedim telefon kilit ekrana girdi acinca sorun kayboldu. Kisaca yazilimsal olmadigi gayet acik. Tek ihtiyacim olan bir video. :)

Güncelleme: sorunu videoya cekmeyi basardim. Yarin gozlerine sokup iade raporu alacagim ve bimekse raporu goturup parami almak icin uğraşacağım.

Güncelleme 2: Teknik servise gidip sorunu anlattim. Oradaki arkadas telefonu eline alir almaz telefon dondu. Ve iade raporunu istedim verdi arkadas. Bimeksi arayıp raporu aldigimi, 1 hafta sonra rapor ile gelip telefonu iade edecegimi soyledim kabul ettiler. Parami alip biraz daha bekleyip xperia z2 alacagim. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı