LG TV ekranı kırıldı

Daha fazla  
LG 43" ekran TV görüntü darbe olan yerde gitti. LG servis değişim için 3100 TL istiyor. Şaka yapmıyorlar şaka sandım değil. Dört yıl önce 2250 TL'ye almıştım düşünün işte durumu. Bunun için düşük fiyata onarım falan olmuyor mu yoksa kullandığım yere kadar gider olmazsa yenisini alır geçerim. Servisin o fiyatına hayatta yaptırmam.

Dosya Ekleri

• IMG_20210208_010621.jpg
    IMG_20210208_010621.jpg
    180,6 KB · Görüntüleme: 563
LG 43" ekran TV görüntü darbe olan yerde gitti. LG servis değişim için 3100 TL istiyor. Şaka yapmıyorlar şaka sandım değil. Dört yıl önce 2250 TL'ye almıştım düşünün işte durumu. Bunun için düşük fiyata onarım falan olmuyor mu yoksa kullandığım yere kadar gider olmazsa yenisini alır geçerim. Servisin o fiyatına hayatta yaptırmam.

Geçmiş olsun, 2. el olarak satıp yenisini almanızı tavsiye ederim.

Geçmiş olsun. İdare eder gibi duruyor tamiri zor...
İdare edecem gittiği yere kadar artık. TV'ler de herşey gibi pahalı. 2250 TL ye aldığım TV muadili 3500 TL den başlıyor.
Geçmiş olsun, 2. el olarak satıp yenisini almanızı tavsiye ederim.
Gittiği yere kadar kullanıp muhtemelen öyle yapabilirim.
Panel tamir edilemez, değişmesi lazım.
Paneller TV den pahalı o yüzden onu sordum. 2250 TL ye aldım 4 yıl önce. Ekran için servis 3100 TL fiyat çekti. Bu fiyata az daha koyar yeni teknoloji alırım zaten. Panele dikkat edilmeli yoksa iş zor kullanıcı hatası diye geçiyor direk.

Maalesef hocam. Ben bir LG TV feda ettim. 2000 TL civarında TV için, 1800 TL istediler. Ben de yenisini aldım. Bundan sonra mutlaka ekran koruyucu kullanın. Geçmiş olsun.

Maalesef hocam. Ben bir LG TV feda ettim. 2000 TL civarında TV için, 1800 TL istediler. Ben de yenisini aldım. Bundan sonra mutlaka ekran koruyucu kullanın. Geçmiş olsun.
Ben de feda edeceğim gitti yere kadar kullanıp. Ekran koruyucu aklımda yoktu ama işte gerekiyor aslında. Panel fiyatı TV fiyatıyla aynı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı