Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 525 Çözümler 3 Yer Türkiye 9 Kasım 2024 #1 LG UJ651v modeline sahibim ve PS5 veya Xbox Series X almayı düşünüyorum. Bir sorun ya da dezavantajı olur mu? LG 55UJ651V Ultra HD (4K) TV LG 55UJ651V Ultra HD (4K) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
LG UJ651v modeline sahibim ve PS5 veya Xbox Series X almayı düşünüyorum. Bir sorun ya da dezavantajı olur mu? LG 55UJ651V Ultra HD (4K) TV LG 55UJ651V Ultra HD (4K) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 884 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #2 Daniellvl dedi: LG UJ651v modeline sahibim ve PS5 veya Xbox Series X almayı düşünüyorum. Bir sorun ya da dezavantajı olur mu? LG 55UJ651V Ultra HD (4K) TV LG 55UJ651V Ultra HD (4K) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir ve bu TV'de uyar
Daniellvl dedi: LG UJ651v modeline sahibim ve PS5 veya Xbox Series X almayı düşünüyorum. Bir sorun ya da dezavantajı olur mu? LG 55UJ651V Ultra HD (4K) TV LG 55UJ651V Ultra HD (4K) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir ve bu TV'de uyar
draco1337 Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #3 Daniellvl dedi: LG UJ651v modeline sahibim ve PS5 veya Xbox Series X almayı düşünüyorum. Bir sorun ya da dezavantajı olur mu? LG 55UJ651V Ultra HD (4K) TV LG 55UJ651V Ultra HD (4K) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... HDMI olan her şeyle konsollar çalışıe bir problem olmaz.
Daniellvl dedi: LG UJ651v modeline sahibim ve PS5 veya Xbox Series X almayı düşünüyorum. Bir sorun ya da dezavantajı olur mu? LG 55UJ651V Ultra HD (4K) TV LG 55UJ651V Ultra HD (4K) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... HDMI olan her şeyle konsollar çalışıe bir problem olmaz.
Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 525 Çözümler 3 Yer Türkiye 9 Kasım 2024 #4 CaperKeys dedi: Bütçe nedir ve bu TV'de uyar. Genişletmek için tıkla... Halihazırda bu TV bende var hocam. Yeni almayacağım eğer uyuyorsa. draco1337 dedi: HDMI olan her şeyle konsollar çalışıe bir problem olmaz. Genişletmek için tıkla... 2.0 HDMI tam performansı için yeterli olur diye biliyorum doğru mudur?
CaperKeys dedi: Bütçe nedir ve bu TV'de uyar. Genişletmek için tıkla... Halihazırda bu TV bende var hocam. Yeni almayacağım eğer uyuyorsa. draco1337 dedi: HDMI olan her şeyle konsollar çalışıe bir problem olmaz. Genişletmek için tıkla... 2.0 HDMI tam performansı için yeterli olur diye biliyorum doğru mudur?
CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 884 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #5 Daniellvl dedi: Halihazırda bu TV bende var hocam. Yeni almayacağım eğer uyuyorsa. 2.0 tam performansı için yeterli olur diye biliyorum doğru mudur? Genişletmek için tıkla... uyuyor kusura bakmayın dalgındım
Daniellvl dedi: Halihazırda bu TV bende var hocam. Yeni almayacağım eğer uyuyorsa. 2.0 tam performansı için yeterli olur diye biliyorum doğru mudur? Genişletmek için tıkla... uyuyor kusura bakmayın dalgındım
Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 525 Çözümler 3 Yer Türkiye 9 Kasım 2024 #6 CaperKeys dedi: Uyuyor kusura bakmayın dalgındım. Genişletmek için tıkla... Ne kusuru hocam cevap için teşekkürler.
CaperKeys dedi: Uyuyor kusura bakmayın dalgındım. Genişletmek için tıkla... Ne kusuru hocam cevap için teşekkürler.