LG UltraGear 24GN650-B durduk yere bozuldu

Bütçe
5000-10000

ressh

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye
Monitör
LG 24GN65-B
Şu an aynı monitörden yazmaktayım dün gece her şey normalken bir anda ekran kartı yanmış gibi ekranda çizgiler çıktı, araştırdığımda DisplayPort versiyonunu 1.4'ten 1.2'ye alınca düzeldiğini okudum ve öyle yaptım. Yaptığımda düzelmedi ama şu an birkaç iz dışında düzgün çalışıyor (18 saat falan oldu). Dün beyaz ve kırmızı çizgi dışında ekranda hiçbir şey görünmüyordu.

Monitörün toplam çalıştırılma saati 5850 saat.
Şu anki hali;

Dünkü hali;

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı kablo ve bilgisayar deneyin yine değişmezse garantiye yollayın başka çare yok.

Ekran Hz'ini düşürünce düzeliyor mu? Panel arızası gibi duruyor garantiye gönderin değişim sağlarlar. GPU'da arızalanmış olabilir başka bir bilgisayarda deneyin.

Farklı kablo ve bilgisayar deneyin yine değişmezse garantiye yollayın başka çare yok.

Bilgisayarda sıkıntı yok tamamen monitör kaynaklı, OSD ekranında böyle.

Ekran Hz'ini düşürünce düzeliyor mu? Panel arızası gibi duruyor garantiye gönderin değişim sağlarlar. GPU'da arızalanmış olabilir başka bir bilgisayarda deneyin.

DisplayPort'u 1.2 sürümüne düşürünce geçtiğini okumuştum. Öyle yaptım, şu an hiçbir sıkıntı yok. Ekrandaki izler de gitti ama tekrar olur mu bilmiyorum.

16-10-2023

Dosya Ekleri

• 2023-10-16-20-55-22-220.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Merhaba aynı monitörde bire bir aynı sorunu yaşıyorum. DisplayPort versiyonunu 1.4'ten 1.2'ye nasıl aldınız yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…