LG ultragear 24GN650-B vs ASUS TUF VG249Q1R

Bütçe
2000 TL
23.8" LG 24GN650 - Specifications
23.8" Asus TUF Gaming VG249Q1R - Specifications

Burada detaylı speclerini inceleyebilirsiniz. İnceleme makaleleri de tomshardware üzerinde vardır. Youtube üzerinden inceleme videoları da var, inceleyebilirsiniz.

GN650-B modelindeki -B ibaresi panel üreticisiyle alakalı. Marka LG olsa da panel Çinli üretici BOE firmasının ürünü o yüzden LG diğer monitörlerde olduğu gibi kendi panelini kullanmıyor. Fakat yine LG kalitesini göstermiş olup güzel monitörler çıkarmış. Şahsen GN850-B modelini kullanıyorum bu modelin 2K 27'' versiyonu oluyor. Gayet memnunum. HDR özellikle ARPG oyunlarda kendini gösteriyor. 6 aydır da bir problem yaşamadım panel konusunda, tearing ghosting vs söz konusu olmuyor. Renk skalası da yüksek modellerdeki kadar kapsayıcı olmasa da renk ayarlarıyla çok güzel görüntü sunuyor.

Diğer model hakkında pek bir bilgim yok, panel üreticisini de bulamadım. Son kullanıcı olarak hangi özellikler sizin için önemli olacak ona karar vermeniz seçiminiz için önemli olacaktır.

Bu iki monitör arasında kaldım hangisini seçmeliyim?

LG kesinlikle önermem bende 27GN600-B modeli kuzenimde 24GN600-B modeli var ikimizin monitöründe ghosting problemi var bu durumu LG'ye bildiriyoruz ghosting sorununu bilmediklerini söylüyorlar servise yönlediriyorlar servisteki kişiler de bilmiyor çözüm üretemiyorlar bize tüketici haklarına şikayet edin dediler LG ilgisiz müşteri memnuniyeti kötü olan bir firma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı