LG UltraGear 24GN65R-B monitör alınır mı?

Xhaka

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. RX 580 8 GB ekran kartı olan bir sistem toplayacağım 144 Hz olan LG UltraGear 24GN65R-B monitör alınır mı? İyi midir yorumlari vb güzeldi kararsız kaldım. Ghosting ölü pixel olmadığı söyleniyor yorumlarda yaklaşık olarak 4000 TL bütçem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende var 2 ay oldu alalı Hepsiburada'dan aldım 1 tane ölü pixel vardı sadece siyah renkte gözüküyor iade süreciyle uğraşmak istemedim kullanıyorum monitor güzel pivot özelliği falan çok iyi renk kalitesi ve renk ayarlari çok güzel ghosting hiç yok bu fiyata alınabilecek en iyi monitörlerden birisi.

Aynısı bende de oldu, Amazon üzerinden almıştım ben. 2 model geldi ikisinde de sadece 1 tane ölü pixel vardı. 3.degisimde tertemiz geldi, panel, renk kalitesi gercekten müthiş. Eğer var ise amazondan almalı, iade ve değişim konusunda sıfır sıkıntı cikartiyor.

Trendyol üzerinden alacağım yorumlarda ölü pixel ve ghosting olmadığı söylenmiş.

Butce asma imkanin varsa AOC 24G2SP varken yuzune bakilmayacak bir model. Hem renk gamutu, hem kontrast, hem maksimum parlaklik bakimindan daha ustun bir model 24G2SP. Tabii butce yukseltmeye imkanin yoksa 24GN65R-B de fena olmayan bir model ama kontrast orani dusuk oldugu icin kotu bir siyah performansi sunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…