LG UltraGear 24GN65R-B vs Monster Aryond A24 v1.1

Rauf02

Hectopat
Makaleler
2
Merhaba,
Monster monitör 4000 TL, LG pivot'suz 3200, pivot'lu 3800 TL hangisi alınır?

Monster, Excalibur ve Rampage türevi markalar alınmaz.

Cümle alem markalar kendi ürünlerine LG ekran mote ederken,Lg'ye azıcık ayıp etmişsin

Merhaba,
Monster monitör 4000 TL, LG pivot'suz 3200, pivot'lu 3800 TL hangisi alınır?

Monster'e olumsuz deneyim mi yaşadınız neden onermiyor.

Monster'ı neden önermiyorsunuz? Monitör açısından.

Ekran teknolojisi olarak LG Samsung gibi markalar daha iyi Monster gibi firmalar dandik Çinli panel üreticileri ile çalıştığı için görüntü kalitesi de düşük olur.

Monster'ı neden önermiyorsunuz? Monitör açısından.

İnternetim kötü 2 kere göndermiştim kusura bakmayın.

VA panel muhtemelen ve ghosting sorunu var alma marka olarak da iyi değiller zaten attığımı alabilirsin.

Ekran teknolojisi olarak LG Samsung gibi markalar daha iyi Monster gibi firmalar dandik Çinli panel üreticileri ile çalıştığı için görüntü kalitesi de düşük olur.

Samsung Odyssey G3 çok ghosting sorunu var yorumlara göre ve IPS değil onu pas geçmiştim

VA panel muhtemelen ve ghosting sorunu var alma marka olarak da iyi değiller zaten attığımı alabilirsin.

4000 lira satan Banayeni'den satıyor %100 eminim ayıplı Mali satmaya çalışıyordur. Ürün hakkında az yorumu var pas geçmiştim onu. Ayrıca Monster paneli IPS

Monster'ı neden önermiyorsunuz? monitör açısından

İnternetim kötü 2 kere göndermiştim kusura bakmayın
Kalitesiz ve dandik parçalar kullanıyorlar ürünlerinde. Bunu çoğu kişi bilir ve bu yüzden önermez.

Bu monitör de bu fiyatta iyi.

Laptop.com.tr den alın güvenilir. Gaming Gen altyapısında bir site.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…