LG UltraGear 24GN65R mi AOC 24" 24G2SPU/BK mi alınmalı?

Bütçe
4000

V12

Hectopat
Geçen hafta Gigabyte GF24-2 almıştım ölü pikselden iade oldu. Daha önce konu açmıştım ne yapmam gerekiyor gibisinden. Bugün ise iki monitör arasında kaldım. Bütçem aslında 4000 TL bile değil de 4000 TL'ye zor çıkarttım.

Fiyat: 4200 TL.

Fiyat: 4000TL.

LG daha mı iyi? Aradaki 200 lira farka değer mi? Bütçem 3800'dü 4000 TL yaptım. 4200 biraz zorlar beni ama değer derseniz onu alacağım. AOC'nin de kötü olduğunu sanmıyorum sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam cuma gecesi ince hesap gaming de aoc 3600 e düştü ama şuan fiyatları yakın aoc güzel monitör renkleri vs ama lg daha çekici gelebilir.Marka adı servis süreci vs olarak

İfadeler: V12
Hocam sizin dediğiniz VA panel olmasın? Hiçbir zaman 3600'e görmedim bu monitörü.

@88602 hocam bakar mısınız rica etsem.

Hocam cuma gecesi ince hesap Gaming de AOC 3600'e düştü ama şu an fiyatları yakın AOC güzel monitör renkleri vs ama LG daha çekici gelebilir. Marka adı servis süreci vs olarak.

LG'nin servisi nasıl ki, AOC vs LG servisine ürün gönderenler vardır forumda.

Son düzenleme:
Hocam şuan elime ulaşmadı, yarın veya öbür gün ulaşacak. Ancak netten araştırdığım kadarıyla güzel bir model. Yorumları vs hep iyiydi. Renk doğruluğu olarakta tavsiye ediyorlar. Ayrıca Youtube'da Technopat'ın videosu var AOC hakkında.

Son düzenleyen: Moderatör:

Biraz daha araştırayım hocam birkaç kişi daha yazarsa konuya iyi olacak daha iyi bir karar veririm.

AOC olan daha iyi ve şu an indirimde, onu tercih edin.

AOC 24G2SPU öneririm hocam. LG 24GN65R'den siklet farkı nedeniyle daha üstün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…