muratsalih
Centipat
Daha fazla
Lg Ultragear 24gs50f-b 23.8" Fhd 180 Hz 1 Ms Amd Freesync Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Lg Ultragear 24gs50f-b 23.8www.n11.com
3099TL böyle bir monitör için iyi mi, yoksa daha iyi alternatifleri var mı?
Bütçeni biraz arttırabilirsen;
Geçenlerde 3900 civarına buradan aldım. Bu segmentin en iyisi diye biliyorum.MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.com
Monitorde IPS'den şaşma bence 144 olsun ama IPS paneli iyi olan bir model olsun.
Hocam bu monitör hakkında birkaç soru sormak istiyorum parlaklık seviyesi ve oyun ve gündelik kullanımda nasıl bir kısa bilgilerini anlatır mısın bende monitör arıyorumda bu ve birkaç seçenek arasında kaldım.
tamam hocam teşekkür ederimHocam yaklaşık 2-3 hafta önce İtopya'dan aldım. Monitor bu forumda ve yabancı kaynaklarda epey önerilen bir model. Dedikleri kadar var. Monitorun eksik olarak düşündügüm 2 noktası mevcut.
1-hoparlör yok.
2-kutudan HDMI 2.0 destekli 180 Hz verebilen kablo çıkyıro fakat DP kablosu çıkmadıgı için NVIDIA kullanıcıları G-Sync aktif edememekde sizin için önemliyse şöyle bir kablo temin ettim.
Bu da bayağı kaliteli bir kablo.PAUGGE ENTDP1218 VESA SERTİFİKALI DİSPLAYPORT 1.2 KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
PAUGGE ENTDP1218 VESA SERTİFİKALI DİSPLAYPORT 1.2 KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Onun dışında ben biraz yakın kullandıgım için parlaklıgı gündüz 30 akşamları 10-15 kullanıyorum. Bana bu parlaklıklar bile yeterli geliyor. Onun dışında dedigim gibi İtopya'dan aldım, şükür ölü piksel vs. çıkmadı. Kutudan çıkan kablo ile de size önerdigim DP kablosu ile de 2 siylede 180 Hz 1 ms sorunsuz alabiliyorsunuz. Monitorun ayarlarından en hızlı yani 1 ms moduna çektigimde de ghosting tarzı şeylerlede karşılaşmadım.
Ben monitorden memnunum. Tavsiye edebilirim.
Hocam yaklaşık 2-3 hafta önce İtopya'dan aldım. Monitor bu forumda ve yabancı kaynaklarda epey önerilen bir model. Dedikleri kadar var. Monitorun eksik olarak düşündügüm 2 noktası mevcut.
1-hoparlör yok.
2-kutudan HDMI 2.0 destekli 180 Hz verebilen kablo çıkyıro fakat DP kablosu çıkmadıgı için NVIDIA kullanıcıları G-Sync aktif edememekde sizin için önemliyse şöyle bir kablo temin ettim.
Bu da bayağı kaliteli bir kablo.PAUGGE ENTDP1218 VESA SERTİFİKALI DİSPLAYPORT 1.2 KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
PAUGGE ENTDP1218 VESA SERTİFİKALI DİSPLAYPORT 1.2 KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Onun dışında ben biraz yakın kullandıgım için parlaklıgı gündüz 30 akşamları 10-15 kullanıyorum. Bana bu parlaklıklar bile yeterli geliyor. Onun dışında dedigim gibi İtopya'dan aldım, şükür ölü piksel vs. çıkmadı. Kutudan çıkan kablo ile de size önerdigim DP kablosu ile de 2 siylede 180 Hz 1 ms sorunsuz alabiliyorsunuz. Monitorun ayarlarından en hızlı yani 1 ms moduna çektigimde de ghosting tarzı şeylerlede karşılaşmadım.
Ben monitorden memnunum. Tavsiye edebilirim.
Hocam ben monitörde ghosting sorunu yaşıyorum sizde yaşadınız mı? Yaşadıysanız nasıl çözdünüz? Hafif bir ghosting var çok dikkatli bakarsanız fark ediliyor ama yine de neden olsun.
FPS oyunları da çok oynuyorum. Tepki süreside en hızlıda ona ragmen herhangi bir ghosting vs. hissetmedim testlerini falan da yapmıştım ilk aldıgımda. Belki size gelen panelle alakalı olabilir. Yeni aldıysanız ilk 14 gün iade hakkınız oluyor diye biliyorum.
Hocam bir de son olarak sizde Hz düşürünce renkler soluklaşıyor mu?