LG UltraGear 24GS50F-B alınır mı?

Bütçeni biraz arttırabilirsen;
Geçenlerde 3900 civarına buradan aldım. Bu segmentin en iyisi diye biliyorum.
Monitorde IPS'den şaşma bence 144 olsun ama IPS paneli iyi olan bir model olsun.

Hocam bu monitör hakkında birkaç soru sormak istiyorum parlaklık seviyesi ve oyun ve gündelik kullanımda nasıl bir kısa bilgilerini anlatır mısın bende monitör arıyorumda bu ve birkaç seçenek arasında kaldım

Hocam yaklaşık 2-3 hafta önce İtopya'dan aldım. Monitor bu forumda ve yabancı kaynaklarda epey önerilen bir model. Dedikleri kadar var. Monitorun eksik olarak düşündügüm 2 noktası mevcut.
1-hoparlör yok.
2-kutudan HDMI 2.0 destekli 180 Hz verebilen kablo çıkyıro fakat DP kablosu çıkmadıgı için NVIDIA kullanıcıları G-Sync aktif edememekde sizin için önemliyse şöyle bir kablo temin ettim.
Bu da bayağı kaliteli bir kablo.

Onun dışında ben biraz yakın kullandıgım için parlaklıgı gündüz 30 akşamları 10-15 kullanıyorum. Bana bu parlaklıklar bile yeterli geliyor. Onun dışında dedigim gibi İtopya'dan aldım, şükür ölü piksel vs. çıkmadı. Kutudan çıkan kablo ile de size önerdigim DP kablosu ile de 2 siylede 180 Hz 1 ms sorunsuz alabiliyorsunuz. Monitorun ayarlarından en hızlı yani 1 ms moduna çektigimde de ghosting tarzı şeylerlede karşılaşmadım.
Ben monitorden memnunum. Tavsiye edebilirim.

tamam hocam teşekürler
tamam hocam teşekkür ederim

Hocam ben monitörde ghosting sorunu yaşıyorum sizde yaşadınız mı? Yaşadıysanız nasıl çözdünüz? Hafif bir ghosting var çok dikkatli bakarsanız fark ediliyor ama yine de neden olsun.

Hocam ben monitörde ghosting sorunu yaşıyorum sizde yaşadınız mı? Yaşadıysanız nasıl çözdünüz? Hafif bir ghosting var çok dikkatli bakarsanız fark ediliyor ama yine de neden olsun.

FPS oyunları da çok oynuyorum. Tepki süreside en hızlıda ona ragmen herhangi bir ghosting vs. hissetmedim testlerini falan da yapmıştım ilk aldıgımda. Belki size gelen panelle alakalı olabilir. Yeni aldıysanız ilk 14 gün iade hakkınız oluyor diye biliyorum.

Ben alalı bayağı oldu hocam ilk geldiğinde ben de fark etmiştim ama ailem "uğraşmak istemedikleri için" yollatmama izin vermediler. Hocam bir de son olarak sizde Hz düşürünce renkler soluklaşıyor mu?

Hocam bir de son olarak sizde Hz düşürünce renkler soluklaşıyor mu?

Denedim şu anda akıcılık dışında bir farklılık hissetmedim. Eğer ghosting sizi rahatsız ediyorsa tepki süresini en hızlıdan hızlıya alın isterseniz. Ms'ler arasında virgül oynuyor aralarında çok önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…