Lg Ultragear 24GS60F-B 23.8' 1MS 180Hz HDR10 FHD IPS Monitör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
1 haftadır fazla oluyor hocam Amazon'dan almıştım. Gayet memnunum hiçbir kusuru yok benim de çok karıştı uygun olan buydu bunu aldım bende MSI bakmayın boşuna ekran kartınız da NVIDIA ise avantajlı
1 haftadır fazla oluyor hocam Amazon'dan almıştım. Gayet memnunum hiçbir kusuru yok benim de çok karıştı uygun olan buydu bunu aldım bende MSI bakmayın boşuna ekran kartınız da NVIDIA ise avantajlı.
1 haftadır fazla oluyor hocam Amazon'dan almıştım. Gayet memnunum hiçbir kusuru yok benim de çok karıştı uygun olan buydu bunu aldım bende MSI bakmayın boşuna ekran kartınız da NVIDIA ise avantajlı.
Evet hocam GTX 1660 Super OC ekran kartım vardı. O zaman dediğiniz gibi LG giriyorum. Çok teşekkür ederim. İndirim bitmeden yakalasaydim iyiydi 400-500 lira fazla vereceğim ama olsun artık.
Evet hocam GTX 1660 Super OC ekran kartım vardı. O zaman dediğiniz gibi LG giriyorum. Çok teşekkür ederim. İndirim bitmeden yakalasaydim iyiydi 400-500 lira fazla vereceğim ama olsun artık.
Vallahi hocam benim de alma serüvenim çok farklı idi bende Lenovo G24 20 vardı servis doa raporu verdi ondan bu modeli aldım. Ama güzel zararı yok bana gelişi 4K geldi. Nays ile de ödeyince 100 TL cashback verdi bir de Amazon 100 TL indirim kuponu vardı