Sinan abo Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #11 804153 dedi: Adam mantıklı düşünmüş hocam LG sizi çok memnun edecektir iyi geceler iyi kullanışlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Sağ ol dostum iyi geceler.
804153 dedi: Adam mantıklı düşünmüş hocam LG sizi çok memnun edecektir iyi geceler iyi kullanışlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Sağ ol dostum iyi geceler.
batsard Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #12 Sinan abo dedi: Sağ ol dostum iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Hocam bende sizin monitörü almak istiyorum. Görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?
Sinan abo dedi: Sağ ol dostum iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Hocam bende sizin monitörü almak istiyorum. Görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?
Sinan abo Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #13 batsard dedi: Hocam bende sizin monitörü almak istiyorum. Görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gayet iyi ölü piksel sorunu yaşamadım renkler canlı ghosting çok çok az (oda her monitörde olur sanırım)
batsard dedi: Hocam bende sizin monitörü almak istiyorum. Görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gayet iyi ölü piksel sorunu yaşamadım renkler canlı ghosting çok çok az (oda her monitörde olur sanırım)