LG UltraGear 27gn60r alınır mı?

Bütçe
4500

Patrick Batemans

Hectopat
Monitör
Twisted Minds 23.6'' 180hz 1ms Va
Merhaba arkadaşlar. Hepsiburada üzerinden hemen al sonra öde ile bir monitör alacağım lakin aklıma 2 monitör yattı. Birisi LG markasının yapmış olduğu 144Hz 1 MS IPS panel monitörü https://www.hepsiburada.com/lg-ultr...cu-monitor-p-HBCV00004ADWIZ?magaza=Techburada

Diğeri ise Samsung markasının yapmış olduğu pivot özellikli 165Hz 1ms VA panel oyuncu monitörü.

Benim şu an kullandığım ise 180 Hz 24" twisted minds monitör ve memnun değilim. Yani ekrandan değil artık 27" bir monitöre geçmek istiyorum.

Tercih etmem gereken hangsi olmalı sizce? Teşekkürler.

G3 alinmaz, direkt olarak kotu bir model. 27GN60R ise 27" zorunluysa alinir, yoksa butce asma durumunda daha iyi secenekler var veya 27" degil 24" istenildiginde ayni fiyata veya daha ucuza daha iyi monitorler mevcut.

Benim fikrim IPS panel dururken başka bir panel monitör almaman. Pivot özelliği çok önemliyse artı olarak monitör standı alabilirsin NB F80 tarzı.

Benim fikrim IPS panel dururken başka bir panel monitör almaman. Pivot özelliği çok önemliyse artı olarak monitör standı alabilirsin NB F80 tarzı.
Yok çok önemli değilde masama sığarmı ondan pek emin değilim açıkçası pivot olduğunda aşşağı eğme şansım var.

Dosya Ekleri

• aas.jpg
    aas.jpg
    271,3 KB · Görüntüleme: 104

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı