LG UltraGear 27GR83Q-B alınır mı?

Ben aldım iade ettim güzel monitör ama benim beklentimi tam karşılamadı renkler bana yapay gibi geldi o sebepten iade ettim. Çok takıntılı değilsen güzel monitör kullanılır.

Aslında

MSI G274QPX 27" düşünüyordum.​

Güzel monitör dediğin model Dell G2724D de bakabilirsin veya Dell Alienware AW2724DM de önerebilirim Dell de çok iyidir monitör konusunda.
Evet Dell çok uygun fiyatlı. Performansı nasıldır acaba? Uygun fiyata almam çok iyi olur.

Evet Dell çok uygun fiyatlı. Performansı nasıldır acaba? Uygun fiyata almam çok iyi olur.

Performansı çok güzel tavsiye ederim bütçen var ise Dell allienware AW2724DM öneririm yok ise daha fiyat performansı olan Dell G2724D öneririm çok iyi monitörler.

Ben LG 27GR83Q-B kullanıyorum arkadaşlar çok memnunum. Pek FPS oynamam kardeşim oynuyor güzel dedi ben daha çok direksiyon seti ile Assetto Corsa oynuyorum. O anlamda 32 alsam iyiydi uzaktan kullandığım için. Ama çok güzel monitör renk ayarı stok renkler pek hoşuma gitmedi iPad ekranını referans alarak kendim ince bir ayar çektim çok daha güzel oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…