Merhaba. Bende yakın tarihte monitör aldım. Ve 2. el 24inch 280 Hertz ASUS aldım 6000 TL'ye iyi ki 280 Hertz almışım çok fark ediyor. Sorduğunuz monitörü tecrübe etmedim fakat bilgisayarınız da kaldırıyorsa yüksek Hertz öneririm.
Tabii kullanım alanı çok önemli. Linteki monitör gayet okey bu arada güzelmiş. Size tavsiyem en azından 2K veya 4K bulabilirseniz daha iyi olabilir. 2. el temizlere de bakabilirsiniz.
Tabii kullanım alanı çok önemli. Linteki monitör gayet okey bu arada güzelmiş. Size tavsiyem en azından 2K veya 4K bulabilirseniz daha iyi olabilir. 2. el temizlere de bakabilirsiniz.
Hocam 2K ve 4K önermişsin de sordun mu adama işlemcisi ne, ekran kartı ne? Ne gzel kafanıza göre ürün öneriyorsunuz ya. Belki adamın ekran kartı 4K yada 2K desteklemiyor?
LG Ultragear 27GR75Q B 27'' 165 HZ QHD 1 MS G SYNC, Freesync Pivot Siyah Gaming Monitör özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
www.teknosa.com
Bunu aldım ama kırdım gene FIFA başa bela oyunu kötü yapınca sinirler tavan.
LG Ultragear 27GR75Q B 27'' 165 HZ QHD 1 MS G SYNC, Freesync Pivot Siyah Gaming Monitör özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
www.teknosa.com
Bunu aldım ama kırdım gene FIFA başa bela oyunu kötü yapınca sinirler tavan.