LG UltraGear monitör nasıl duvara monte edilir?

lerannt

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
LG UltraGear 27GR75Q-B
Model monitöre sahibim. Ayaklarının uzunluğundan dolayı duvara monte etmek istiyorum fakat hangi aparat bu monitöre uyar emin değilim. Masaya monte edilen aparatları da kullanabilirim. Asıl amacım monitörün ayaklarından kurtulmak.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-21 003212.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-21 003212.png
    678,9 KB · Görüntüleme: 31
  • Ekran görüntüsü 2025-04-21 003401.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-21 003401.png
    86,1 KB · Görüntüleme: 31
Konudan bağımsız, monitörü önerir misiniz? Memnun kaldınız mı?

Memnunum. Eski monitörümde çok fazla ghosting oluyordu bu monitörde neredeyse hiç olmuyor. Çerçevesi o kadar ince ki bir süre sonra çerçeve olduğunu unutuyorsunuz. HDR özelliği ise kimi oyunda çok güzel gözükürken kimi oyunda rezalet görünüyor. Çok fazla HDR kullanan biri olmadığım için bana problem olmadı. En sevmediğim özelliği ise konuda söylediğim gibi monitörün ayakları. Masada inanılmaz fazla yer kaplıyor.

Ah bir de monitörün kendi hoparlörü yok. Ayrı bir hoparlör alman gerekiyor.
Memnunum. Eski monitörümde çok fazla ghosting oluyordu bu monitörde neredeyse hiç olmuyor. Çerçevesi o kadar ince ki bir süre sonra çerçeve olduğunu unutuyorsunuz. HDR özelliği ise kimi oyunda çok güzel gözükürken kimi oyunda rezalet görünüyor. Çok fazla HDR kullanan biri olmadığım için bana problem olmadı. En sevmediğim özelliği ise konuda söylediğim gibi monitörün ayakları. Masada inanılmaz fazla yer kaplıyor.

Son düzenleme:

Ah bir de monitörün kendi hoparlörü yok. Ayrı bir hoparlör alman gerekiyor.
Anladım teşekkürler. Güle güle kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı