Tonyukuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 1.668 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #1 2017'den bu yana ana ekran olarak Viewsonic VX2457-MHD kullanıyorum. Açıkçası monitörümden de memnunum ama bir değişiklik olsun istiyor insan hayatında Sizde amazonda indirimde bulunan bu üç monitörden hangisi daha iyidir? Yorumlarınızı bekliyorum. LG UltraGear 27 inç 27GL63T-B Oyuncu Monitörü FHD, 1920 x 1080, IPS, 144 Hz, 1ms MBR, AMD Radeon Freesync : Amazon.com.tr: Bilgisayar LG UltraGear 27 inç 27GL63T-B Oyuncu Monitörü FHD, 1920 x 1080, IPS, 144 Hz, 1ms MBR, AMD Radeon Freesync : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr
2017'den bu yana ana ekran olarak Viewsonic VX2457-MHD kullanıyorum. Açıkçası monitörümden de memnunum ama bir değişiklik olsun istiyor insan hayatında Sizde amazonda indirimde bulunan bu üç monitörden hangisi daha iyidir? Yorumlarınızı bekliyorum. LG UltraGear 27 inç 27GL63T-B Oyuncu Monitörü FHD, 1920 x 1080, IPS, 144 Hz, 1ms MBR, AMD Radeon Freesync : Amazon.com.tr: Bilgisayar LG UltraGear 27 inç 27GL63T-B Oyuncu Monitörü FHD, 1920 x 1080, IPS, 144 Hz, 1ms MBR, AMD Radeon Freesync : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr
gradlius Megapat Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 306 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #2 Merhaba, Konunuzla alakalı aynı şeyleri soracaktım ben de. 2. monitöre bakıyorum fakat İzmir'e gönderim yapmıyorlar anlamadım.
Merhaba, Konunuzla alakalı aynı şeyleri soracaktım ben de. 2. monitöre bakıyorum fakat İzmir'e gönderim yapmıyorlar anlamadım.
CeyhunCeyyy Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 343 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Sorumlusu 8 Haziran 2022 #3 gradlius dedi: Merhaba, Konunuzla alakalı aynı şeyleri soracaktım ben de. 2. monitöre bakıyorum fakat İzmir'e gönderim yapmıyorlar anlamadım. Genişletmek için tıkla... Benzer problemi yaşıyorum Zonguldak şehrine kargo gönderemiyormuş katalog hatasıymış canlı desteğe yazınki daha sonra sorun çıkartmasınlar.
gradlius dedi: Merhaba, Konunuzla alakalı aynı şeyleri soracaktım ben de. 2. monitöre bakıyorum fakat İzmir'e gönderim yapmıyorlar anlamadım. Genişletmek için tıkla... Benzer problemi yaşıyorum Zonguldak şehrine kargo gönderemiyormuş katalog hatasıymış canlı desteğe yazınki daha sonra sorun çıkartmasınlar.
Marshal Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #4 Amazon bir de 24 inçlere el atsa
gradlius Megapat Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 306 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #5 CeyhunCeyyy dedi: Benzer problemi yaşıyorum Zonguldak şehrine kargo gönderemiyormuş katalog hatasıymış canlı desteğe yazınki daha sonra sorun çıkartmasınlar. Genişletmek için tıkla... Evet az önce konuştum. Teknik bir olay olduğunu anlattılar. Bakalım bekliyoruz. Ürünü alamadan stok bitti amazon.com teşekkürler Son düzenleme: 9 Haziran 2022
CeyhunCeyyy dedi: Benzer problemi yaşıyorum Zonguldak şehrine kargo gönderemiyormuş katalog hatasıymış canlı desteğe yazınki daha sonra sorun çıkartmasınlar. Genişletmek için tıkla... Evet az önce konuştum. Teknik bir olay olduğunu anlattılar. Bakalım bekliyoruz. Ürünü alamadan stok bitti amazon.com teşekkürler
CeyhunCeyyy Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 343 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Sorumlusu 9 Haziran 2022 #6 gradlius dedi: Evet az önce konuştum. Teknik bir olay olduğunu anlattılar. Bakalım bekliyoruz. Ürünü alamadan stok bitti amazon.com teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tamamen yalan dolan hocam 3-5 il dışında göndermiyorlar.
gradlius dedi: Evet az önce konuştum. Teknik bir olay olduğunu anlattılar. Bakalım bekliyoruz. Ürünü alamadan stok bitti amazon.com teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tamamen yalan dolan hocam 3-5 il dışında göndermiyorlar.
gradlius Megapat Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 306 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #7 CeyhunCeyyy dedi: Tamamen yalan dolan hocam 3-5 il dışında göndermiyorlar. Genişletmek için tıkla... İtopya da çok daha ucuza buldum.
CeyhunCeyyy dedi: Tamamen yalan dolan hocam 3-5 il dışında göndermiyorlar. Genişletmek için tıkla... İtopya da çok daha ucuza buldum.
CeyhunCeyyy Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 343 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Sorumlusu 10 Haziran 2022 #8 gradlius dedi: İtopya da çok daha ucuza buldum. Genişletmek için tıkla... Mağazada 200 TL daha ucuzdu webde satmıyordu ben bu modeli aldım. Dosya Ekleri 1654881541886.png 41,7 KB · Görüntüleme: 34
gradlius dedi: İtopya da çok daha ucuza buldum. Genişletmek için tıkla... Mağazada 200 TL daha ucuzdu webde satmıyordu ben bu modeli aldım.