İyi günler arkadaşlar. Yeni bir telefon alacağım için bu 3 model arasında kararsız kaldım. Hepsi de çok iyi özelliklere sahip ayrı ayrı güzel yönleri var. Üniversteye gideceğim için beni 4 sene atabilecek yada 4 seneye yakın atacak bir telefon almak istiyorum. Sizce hangisini alırsam benim için daha iyi olabilir ?
Bir de iphone 6s için kapalı kutu gibi diyorlar akıcı ama sıkıyormuş belli bir yerden sonra
iPhone 6S fakat 64 veya 128GB olan modelleri. Z5 takılma sorunları olan bir cihaz, şimdilik pek yaklaşmayın derim. V10'u ben estetik açıdan iyi bulmuyorum, alacaksanız iPhone 6S veya Samsung S6 Edge+ öneririm.
Lg V10'u tavsiye ederim. Bataryası denildiği kadar kötü değil. 1 günü rahat çıkarıyor. O 3 telefonda en iyi kamera V10'da. V10'un işlemcisi 808 ama performans kaybı görmedim ben oyunları rahatlıkla açıyor.
Ben de bu üçlü arasından iPhone 6s'i öneririm. Fakat bütçeniz z5 veya v10 bandında ise kesinlikle note 5 öneririm.
Note 5'in teknik özellikleri ikisindende daha iyi z5,Note 5 den daha ucuz olabilir. Ama o paraya değer v10 zaten parasına göre hiç iyi bir f/p cihazı değil.
iPhone 6S fakat 64 veya 128GB olan modelleri. Z5 takılma sorunları olan bir cihaz, şimdilik pek yaklaşmayın derim. V10'u ben estetik açıdan iyi bulmuyorum, alacaksanız iPhone 6S veya Samsung S6 Edge+ öneririm.
Z5 mi takılıyor, dediğin telefon Android cihazlar içinde en akıcı cihazlar aradında olduğunu söylebilirim. Ben Z5 öneriyorum 6s in fiyatını haketmediğini düşünüyorum ayrıca 16 gb Z5 al kullan.