LG V10

Fallschirmjäger

Hectopat
Daha fazla  
İyi forumlar arkadaşlar. Zamanında LG V10 almıştım ve çok memnun kalmıştım. Arızalandı ve para iadesi almıştım. Şimdi tekrar almak istiyorum ve bulduğum ürünler güvenilir mi bilemiyorum. Türk Telekom'da 2700 TL gibi rakama satılırken Hepsiburada gibi satıcılarda 999 TL fiyatlar gördüm. Hangisi güvenilir ve garantide sıkıntılar yaşanır mı? Fikirlerinizi bekliyorum, iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baktığınız ürünlerin yenilenmiş ürünler olmamasına dikkat edin. Garantiyi de distribütör mü sağlıyor ? LG Türkiye mi ? ancak ben şahsen bulduğunuz ürünlerin yenilenmiş ürün olduğunu düşünüyorum çünkü bahsettiğiniz fiyat farkı çok yüksek. Yenilenmiş ürünü de açarsak ikinci el ürün demek binevi. Ürünü alıp yenileyip, temizleyip alıcılara sunuyorlar.

Belirttiğiniz rakama satılan ürünlerin genel sebebini kırmızı ile işaretledim.

Türk Telekom da faturaya ek olduğu için vade farkı sebebiyle o rakamlara çıkmakta.

Distribütör Garantili sıfır olarak N11 de"KETHÜDAELEKTRONİK" adlı satıcıdan alabilir

veya

Vatan mağazalarını ziyaret etmeniz mümkünse daha uygun fiyata vatandan almanız daha mantıklı olabilir.

adamım bütçen ne kadar öncelikle onu belirtmelisin eğer 2400 bütçen varsa lg v30 plus öneririm snpadragon 835 16mp ois kamera oled ekran ve ess sabre ess 9218 ses çipi ile inanılmaz bir ses kalitesi sunuyor ha eğer bu kadar bütçen yok ise 2000 tl ye lg v20 var onuda alabilirsin oda çok muzzam bir telefon dostum aynı ürünleri kullanmayı bırak ve daha iyisine geç

Aslında bütçeyi çıkaramam ama bu telefon gerçekten çok hoşuma gitmişti o yüzden bunu soruyoru ve 999 TL cazip gelmişti. Şu an Samsung A70 kullanıyorum samimi söylüyorum V10'u özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…