Noll77 Decapat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 436 Çözümler 1 4 Kasım 2022 #1 Yeni aldık ikinci el. Hem şarjı çabuk bitiyor hem de kendi kendine reset atıyor bazen. Şarjı batarya kaynaklı olsun, reset neden oluyor bilmiyorum.
Yeni aldık ikinci el. Hem şarjı çabuk bitiyor hem de kendi kendine reset atıyor bazen. Şarjı batarya kaynaklı olsun, reset neden oluyor bilmiyorum.
BbglGamer Decapat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #2 Reset atması bataryanın ölü olduğunu gösteriyor.En kısa zamanda bataryayı değiştirin. Artı 0 Eksi
KS KS Noll77 Decapat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 436 Çözümler 1 4 Kasım 2022 #3 BbglGamer dedi: Reset atması bataryanın ölü olduğunu gösteriyor.En kısa zamanda bataryayı değiştirin. Genişletmek için tıkla... Bataryayı değiştirdim. Bataryadan değilmiş. Aldığım yere geri yollayacağım. Artı 0 Eksi
BbglGamer dedi: Reset atması bataryanın ölü olduğunu gösteriyor.En kısa zamanda bataryayı değiştirin. Genişletmek için tıkla... Bataryayı değiştirdim. Bataryadan değilmiş. Aldığım yere geri yollayacağım.