LG v30+ alınır mı?

LG almanı, hele de V serisi almanı önermem. V10 ve V20 kronik sorunlu cihazlardı. Söylediğin modelde var mı bilmiyorum. Ama V10 ve V20 için bir çözüm yoktu.

2600-2700 civarı sanırsam. O fiyatlara daha iyi daha güvenilir bir marka tercih edilebilir. LG telefonları nedense hiç içime sinmiyor. Çevremde kullananlar da hep arızalarından yakınıyorlar.

hocam benim abim kullanıyor gerçekten harika bir telefon şiddetle öneriyorum.

V30+ kozmetik bir kronik problem var. Kasa ile ekran camı arasında çok ufak bir boşluk var ve bu boşluğa zamanla toz giriyor. Ve bir süre sonra ekran kenarında rahatsız edici kötü bir görüntü ortaya çıkıyor.

LV V10 20 30 40 çok güzel cihazlar ve kendilerine has tarzları var ,fakat g3 den beri lg nin kronik sorunlu olarak üretmediği cihaz yok ne yapıyor ediyorlar cihazda illaki bir kronik sıkıntı oluyor. Cihaz iyi ama üzebilir.

Bende bikaç gün önce g7 aldım.Ön yargıları bırakın lg son zamanlarda kronik sorunları çözdü.yani kullananların şikayeti yok.V30 iyimidir bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…