B Berkin Yılmaz Hectopat Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2020 #1 Merhabalar, iki telefon arasında kaldım. Yardımcı olabilir misiniz? Kamera ve pil performansı benim için önemli kriterler. Herkese teşekkürler.
Merhabalar, iki telefon arasında kaldım. Yardımcı olabilir misiniz? Kamera ve pil performansı benim için önemli kriterler. Herkese teşekkürler.
Y yeterla Centipat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 43 25 Ocak 2020 #2 Berkin Yılmaz dedi: Merhabalar, iki telefon arasında kaldım. Yardımcı olabilir misiniz? Kamera ve pil performansı benim için önemli kriterler. Herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... neye göre fotoğraf mı oyun mu?
Berkin Yılmaz dedi: Merhabalar, iki telefon arasında kaldım. Yardımcı olabilir misiniz? Kamera ve pil performansı benim için önemli kriterler. Herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... neye göre fotoğraf mı oyun mu?
B Berkin Yılmaz Hectopat Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2020 #3 Fotoğraf olarak, cpu ve gpu olarak v30 daha iyi biliyorum.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2020 #4 CPU olarak değil de GPU olarak V30 daha iyi.