LG vs ASUS hangi monitörü almalıyım?

KaraThrace

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki monitör arasında kaldım oyun için alıyorum hangisi alınmalı?
Powerbooster monitör almıştım 2 haftada bozuldu iade için yolluyorum yerine bunlardan birini alacağım.

ASUS 60Hz yazıyor. 75 olduğundan eminseniz ASUS seçerdim.

ASUS için kullanım amacına ev kullanıcısı, LG için oyun yazmışlar. Fark olur mu acaba?
Monitör teknolojilerinden anlamadığım için karar veremiyorum. İşime yarayacak teknolojiler nedir bilginiz var mı? Freesync falan neler yarar oyunlarda işime.

Kısa zaman içinde giydiğin çorap bile gamer adı altında satılır. LG dünyanın en iyi panellerini yapıyor. Araştırma yapmadım ama ASUS'un LG paneli kullanıyor olabilir. Oyun oynayan adama batmaz zaten. 75Hz ve 1ms olan monitörler sizi memnun edicektir. Bütçe varsa 24" bakın. Üzmez.

2.5 aydir Lg 24mk400h kullanıyorum. İkisi arasinda karşılaştırma yapamam. Ama bu monitörde 1080p oynamaktan gerçekten keyif alıyorum. 8-9 farklı oyun oynadım. Uzun süreli kullanımda gözümü de fazla yormuyor. Sizi tatmin edecektir. Tavsiye ederim.

Cevaplar için teşekkür ederim. LG biraz daha ağır bastı 75 Hz olmasından dolayı büyük ihtimal LG alacağım.
İtopya'da aynı monitör 600 TL gözüküyor. Hepsiburada ile arasında 200 TL fark var.

Fiyat farkı normal mi? İtopya'ya güvenebilir miyim sizce?

İtopya güvenilir. Foruma bakın, konular mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…